De Lima

Het Førss model met modern hoofdbord met royale uitstraling door horizontale belijning.

 

ProductomschrijvingHet Førss model met modern hoofdbord met royale uitstraling door horizontale belijning. Elk Førss slaapsysteem is opgebouwd uit  3 lagen: de box, de pocketveringmatras en de topdekmatras. Het samenspel tussen deze drie elementen vormt de basis voor een ongekend comfort dat Scandinavisch slapen genoemd wordt.

Vanaf € 3.895,-.

Boxspring

Boxsprings zijn helemaal in! Boxsprings zijn goede matrasdragers, bestaan uit een frame waarop een groot aantal metalen bonnel- of pocketveren zijn gemonteerd. Het geheel wordt afgedekt met stof. In combinatie met een goed matras heeft u een uitstekend en comfotabel slaapsysteem. Voordelen van een boxspring zijn dat deze goed ventileert en een vochtregulerende werking heeft. Dit vergroot de duurzaamheid van het matras.

De boxspring is uit te breiden met een hoofd- en of voetenbord. Deze zijn er in vele uitvoeringen en stijlen; klassieke, romantische of modern.

Een vrijstaande boxspring kunt u laten bekleden met stof naar keuze. De boxsprings en matrassen zijn op elkaar afgestemd. U kunt kiezen uit binnenvering-, pocketvering- en schuimrubbermatrassen. 

Helemaal hot is het Scandinavische slapen. Hierbij bestaat het slaapsysteem uit een boxspring, (pocketvering) matras en topdekmatras. Door deze verschillende lagen wordt het lichaam optimaal ondersteund en geniet u van het hoogste slaapcomfort.  Het oog wil ook wat; de matras wordt bij een Scandinavische boxspring meegestoffeerd in de stof van de box waardoor het bed een prachtige uitstraling krijgt!