CumLaude pocketveringsmatras

De CumLaude matrassen zijn erin 4 comfortsoorten en 4 hardheden. Daarmee kunt u eindeloos combineren. Geen concessies meer.

CumLaude slapen op een Cumlaude matras

De luxe Cumlaude collectie is opgebouwd uit 4 verschillende matrassen met een uitzonderlijk ligcomfort. De Cumlaude dankt dit comfort aan een extra dikke Pulse-latex afdeklaag aan de bovenzijde van de matras. 

Alle matrassen zijn exact even hoog, waardoor het verschillende comfort van de matrassen, door elkaar heen of als duo-optie (2 aparte kernen in één tweepersoons hoes) gebruikt kunnen worden. Deze serie matrassen behoeft niet gekeerd te worden. De onderzijde van de matrassen is voorzien van een 3D laag, waardoor er altijd een luchtlaag blijft bestaan tussen de bodem en de matras. 

De tijken (hoezen) van de matrassen zijn standaard anti-allergisch en wasbaar, maar zonder meerprijs ook met natuurlijk wol te leveren. Alle standaardmaten zijn op voorraad en dus binnen 1 week bij u thuis. Alle andere maten duren ook slechts 3 weken. Heeft u een boot of caravan of een antiek ledikant? Wij maken het CumLaude matras voor u op maat.