Avek Ninety jubileummatras

De Ninety is een luxe pocketveermatras, met vakmanschap door onze mensen gemaakt. Jubileumaanbieding: 50% korting op de tweede matras.

Heerlijk ontspannen op de Ninety matras

De Ninety matras is een comfortabel pocketveermatras voorzien van 7-comfortzones. De zones zorgen in combinatie met de zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen, waaronder een 5 cm dikke innerzone latex afdekking, voor een goede ondersteuning op de juiste plekken. Zo vormt de matras zich optimaal naar jouw contouren, waardoor je beter ontspant en lekkerder slaapt.

Duurzame kwaliteit

Matras Ninety is een 100% kwaliteitsproduct, gemaakt in onze fabriek in Surhuisterveen (Frl). De matras heeft een goed ventilerende kern van geharde 6-slags pocketveren, waardoor de kern een lange levensduur heeft en lang zijn veerkracht behoudt. De luxe tijk is afneembaar en chemisch reinigbaar. Een Ninety matras heeft een royale hoogte van 23 cm, en hoeft niet gekeerd te worden. Verkrijgbaar in de hardheden standaard, stevig en extra stevig, zodat er altijd een uitvoering is die bij jou past.

Jubileumvoordeel: 50% korting op de tweede matras

De Ninety is verkrijgbaar als speciale jubileumaanbieding. Bij aanschaf van twee matrassen ontvangt u maar liefst 50% korting op de tweede matras. Vraag uw dealer naar de voorwaarden!Historische Avek truck

Profielfoto van AVEK
AVEK
Groningerstraat 98, 9231 CP Surhuisterveen