Partner

AVEK Slaapsystemen BV

AVEK is een Friese fabrikant van kwaliteitsbedden, opgericht in 1927 door grootvader Roelf Kok. Zijn motto 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit' is in de hedendaagse bedrijfsvoering nog altijd een belangrijk uitgangspunt. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap maakt AVEK in Surhuisterveen hoogwaardige bedden en matrassen die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid.

Zodat je kunt genieten van een gezonde en bovenal ontspannende nachtrust. Met AVEK kies je voor een kwaliteitsbed dat met zorg gemaakt is, en waaraan je lang plezier zult beleven. Informatie over het uitgebreide assortiment boxsprings, matrassen, spiraalbedbodems en ruimtebesparende bedden kun je vinden op www.avek.nl.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht avek.nl

AVEK Jubileummatras

AVEK bestaat 85 jaar en viert dit met een speciale luxe Jubileum matras. Droom heerlijk weg op deze royale Jubileum matras met een hoogte van maar liefst 25 cm! De matras is voorzien van een nieuwe 8-slags pocketvering, ingedeeld in 7 comfortzones, voor een optimale lichaamsondersteuning. De luxe dubbeldoek tijk met Softcell is afneembaar en voorzien van handige handgrepen. AVEK gebruikt voor de Jubileum matras uitsluitend ventilerende materialen, waardoor u kunt genieten van een aangenaam en gezond bedklimaat. Test deze heerlijke matras in de winkel!

Jubileumaanbieding

De nieuwe AVEK Jubileum matras is verkrijgbaar vanaf 795,-, met als speciale aanbieding: tweede matras voor de halve prijs! Bovendien is er een omruilgarantie* van 60 dagen van toepassing.

Prijzen:

Afmeting 80/90x200 cm: 795,-

Afmeting 80/90x210/220 cm: 840.-

Voorwaarden 2e matras halve prijs:

- Bij gelijktijdige bestelling van 2 Jubileum matrassen: 50% korting op de 2e matras

- De korting wordt berekend over de laagst geprijsde matras

- De actie is niet geldig in combinatie met andere AVEK acties

Meer lezen over
'AVEK Jubileummatras'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.