Partner

Ducky Dons Nederland B.V.

Ducky Dons Nederland B.V. is producent van hoofdkussens en dekbedden van o.a. de merken Castella en Silvana.  

Silvana Support op Reis

Als je eenmaal verknocht bent aan Silvana Support wil je niet meer zonder. De Silvana Support die het beste bij je past gaat natuurlijk ook mee op reis.

Samen met Silvana Support op reis

Neksteunkussens geven de beste nachtrust. Daar zijn deskundigen en miljoenen tevreden gebruikers het allemaal over eens. En als je er eenmaal aan verknocht bent wil je niet meer zonder. En zo vergaat het inmiddels ook al 30 jaar met menig slaper op Silvana Support. De Silvana Support die het beste bij je past gaat ook mee op reis. En wat is dan nog handiger dan je eigen Silvana Support in reisuitvoering.

Het reiskussentje geeft niet alleen extra ruimte in je koffer of je weekendtas, maar je geniet bovendien van hetzelfde slaapcomfort als je altijd gewend bent.

 

Heb je nog geen neksteunkussen? Of bevalt het huidige neksteunkussen niet zo goed?

Een neksteun wordt soms ervaren als een ongemakkelijk gedeelte van het zo comfortabele hoofdkussen, alsof je in de goede slaaphouding gedwongen wordt. En dat vindt niet iedereen prettig.

Met de schoudercontour in de neksteun van Silvana Support is dat voorbij. De jukvormige contour volgt het hoofd en de nek soepel, maar ondersteunt nog steeds zodanig dat de wervelkolom recht ligt, of je nu op je rug of op je zij slaapt. De drie verschillend gevulde bovenvakken zorgen voor een perfecte positie van het hoofd en een ontspannen wervelkolom in iedere lighouding. De gezichtjes laten zien hoe je Silvana Support op de juiste manier gebruikt. De wigvorm is niet alleen mooi om te zien, maar is ook functioneel: de vulling blijft op zijn plaats. En de neksteun zorgt voor de ondersteuning op de logische plek: de nekspieren kunnen ontspannen. En omdat deze nieuwe neksteun bij zijligging de kin vrijlaat, adem je ook vrijer zodat je nog rustiger slaapt. Een aanrader voor wie last heeft van nek- of hoofdpijn of voor wie gewoon heel lekker wil slapen.

 

Kies je kussen met de Silvana kussenkiezer

Ben je nog niet helemaal zeker welk Silvana hoofdkussen het beste bij jou past? Doe dan de kussentest op Silvana.nl (Link: http://www.silvana.nl/advies/kies_je_kussen) Zo weet je precies welk hoofdkussen het beste bij je past.

Maak je definitieve keuze samen met de slaapspecialist.

Weet je al wat je wilt? Of wens je graag extra hulp? Bij de slaapspecialist staat er natuurlijk deskundig personeel voor je klaar. Zij beantwoorden graag al jouw vragen.

Verkoopinformatie

Silvana Support hoofdkussens zijn verkrijgbaar in de afmetingen 60x70 cm. en 50x70 cm. (voor lange mensen; voor extra ruimte in bed). De adviesverkoopprijs is €99,--. Het reiskussentje is verkrijgbaar voor € 59,-

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op Facebook.

meer van deze professional

Tips onderhoud dekbed

Lees onderstaande tips om je dekbed zo lang mogelijk i...

Tips onderhoud kussen

Iedere nacht verlies je een halve liter aan transpirati...

Het verschil tussen dons en synthetisch?

Slaap jij graag onder dons of toch liever een synthetis...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.