Krijg nu een mooi cadeau bij Silvana kussens of een dekbed

Bij aankoop van 2 Silvana hoofdkussens of 1 dekbed krijg je nu een Fresh 'n Rebel bluetooth speaker CADEAU!

Nu een Rockbox Bold XS speaker cadeau bij Silvana

Heerlijk slapen met kussens en een dekbed van Silvana en voor het slapen of bij het wakker worden luisteren naar je favoriete muziek? Bij deelnemende winkels krijg je nu een Rockbox XS bluetooth speaker van Fresh 'n Rebel cadeau.

Hoe werkt het?

Heel makkelijk. Ga naar een deelnemende winkel en krijg een gratis Rockbox XS direct mee bij aanschaf van 2 Silvana hoofdkussens (Support/Support Royale of Comfort) of 1 Silvana Royale Colortemp® dekbed.

Op Silvana.nl wordt bij elk verkooppunt aangegeven of zij meedoen aan de actie.

Maar 1 hoofdkussen nodig? Dan krijg je deze leuke, handzame bluetooth speaker er voor slechts € 16,50 bij.

De actie is geldig t/m 31 december 2020, zolang de voorraad strekt. OP = OP.

Vind jouw ideale hoofdkussen

Silvana Support is al ruim 35 jaar hét kussen bij nekklachten. Verkrijgbaar in 6 hardheden, van extra zacht t/m extra stevig, zodat er voor elk postuur, elk matras en elke slaaphouding het ideale kussen is. En voor wie het iets luxer mag is er de Silvana Support Royale serie, in dezelfde 6 hardheden.

Liever geen neksteun? Kijk dan eens naar onze nieuwe Silvana Comfort serie, ook in wel 6 hardheden.

Onze online kussenkiezer helpt jou bij jouw keuze.

Voor iedereen de perfecte warmte

Wat voor de één te warm is, is voor de ander te koud. Om iedereen van een dekbed met de juiste warmte te kunnen voorzien zijn de Royale Colortemp® dekbedden er in wel 6 verschillende warmtes! Onze online dekbedkiezer helpt jou bij jouw keuze.

Rockbox Bold XS

De Rockbox Bold XS bluetooth speaker van Fresh 'n Rebel is extra klein, zodat je hem makkelijk overal mee naartoe kan nemen. De ronde vormen zorgen ervoor dat de speaker goed in de hand ligt en omdat hij zo plat is, past hij zelfs in je broekzak. De speaker is splash waterproof (IPX5) wat betekent dat hij wel tegen een beetje water kan.

Meer informatie

Meer informatie over deze leuke actie of onze producten? Kijk op silvana.nl