Partner

Bamboe design

Bij Bamboe design vindt u meubels gemaakt van een duurzame en milieuvriendelijke grondstof: bamboe. Bamboe is een gras en groeit zeer snel. Door bamboe te gebruiken in plaats van tropisch hardhout voorkomt u ontbossing en denkt u ook aan de toekomst. Bovendien is bamboe een zeer mooi materiaal, met een natuurlijke, vriendelijke en rustieke uitstraling. Op www.bamboedesign.nl vindt u de webwinkel. Bij Bamboe design vindt u meubels voor de woonkamer, de slaapkamer, de serre en tuin. Ook heeft Bamboe design een geheel eigen assortiment aan verlichting met een design van natuurlijke grondstoffen. Met de meubels en verlichting creëert men een Oosterse sfeer in huis, een sfeer waar men tot rust kan komen. Bamboe design bestaat al sinds november 1997. Het bedrijf is begonnen in Uden en in september 2013 is het bedrijf verhuisd naar Ravenstein, De Verver 4, vlak bij het centrum van Ravenstein. U kunt bij Bamboe design ook de meubels en verlichting komen bekijken.    

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Bamboe design

Bambillo kussen

Bambillo kussen en sloop samen in een handige draagtas

Het kussen is aan de binnenkant gevuld met versnipperd NASA-traagschuim. Het traagschuim ondersteunt de nek en schouders en zorgt voor een stabiele slaaphouding. Omdat uw hoofd op dit kussen in de juiste natuurlijke positie ligt ten opzichte van uw wervelkolom zult u rustiger en comfortabeler slapen. Het resultaat is een rustige nacht en uiteindelijk een uitgerust lichaam en meer energie.
Door de veerkracht van het traagschuim werkt het kussen tegen nekklachten, hoofdpijn, schouderklachten en andere slaap gerelateerde problemen. Het werkt tegen snurken.

De buitenkant van het kussen is gemaakt van bamboe. Bamboe is een natuurlijk, anti allergisch en anti bacterieel materiaal, dat aangenaam is voor de huid. De bamboe vezels onderscheiden zich door de goede vochtregulerende werking, waardoor men minder last heeft van warmte en zweten. Het kussen voelt zacht en koel als zijde.
• Het sloop is afritsbaar en wasbaar op 40 graden.
• Materiaal van het sloop: 40% bamboe en 60% polyester.
• Voor zowel buik- zij- als rugslapers

Zie ook de demonstratiefilmpjes op you tube: zoek op bambillo
Attentie: alvorens het kussen te gebruiken goed opschudden en dan 24 uur laten rusten.

Bambillo hoofdkussen ‘Queen’, 48 x 76 cm
Ook extra kussenslopen apart verkrijgbaar.

Meer lezen over
'Bambillo kussen'?

meer van deze professional

Bamboe hemelbed

Bamboe hemelbed. Een bedombouw met de robuuste natuurli...

Bamboe Kussen

Ideaal voor de warmere nachten: Polydaun bamboe kussen ...

Nature design lampen

Toon alle 7 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.