Partner

The Doors Design for Living

Een deur is bij The Doors nooit zomaar een deur, het is een stijlelement in het interieur. Net zoals een kast of kastwand dat is. The Doors is dé specialist en levert designdeuren en kasten in elke denkbare uitvoering. Geen enkel product is standaard bij The Doors, omdat elke situatie verschillend is. Uw deur of kastwand wordt op maat ontworpen, rekening houdend met uw wensen en budget. Voor een vakkundige installatie en levenlang plezier ervan staan onze exclusieve The Doors dealers garant.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht thedoors.nl

Scrigno inbouwframes

The Doors brengt nu ook inbouwframes voor schuifdeuren. Daarmee verdwijnt een deur onzichtbaar in de wand. Deze oplossing past perfect in het interieur van nu.

Schuifdeuren The Doors

The Doors: scrigno inbouwframes voor schuifdeuren. Onzichtbare deuren met scrigno inbouwframes van The Doors.Het systeem van The Doors biedt een ruimtebesparend, stijlvol en technisch perfect alternatief voor traditionele draaideuren of tussendeuren. Inbouwframes zijn in veel maten verkrijgbaar, met bijpassende deuren naar wens, in diverse prijsklassen.

Scrigno biedt een duurzame, solide en, voor de vakman, eenvoudig en snel te monteren constructie. De inbouwframes zijn glad en strak af te werken in gipsen en gepleisterde wanden. Erbij biedt The Doors een serie schuifdeuren, van basic tot design, waarmee functionaliteit en look perfect, en op maat, op elkaar zijn afgestemd.

Onzichtbaar mooi
Bij The Doors deuren staan functionaliteit en esthetiek altijd centraal. De inbouwframes uit Italië bieden een praktische, fraaie en technisch perfecte oplossing voor enkelvoudige of dubbele deuren die geen ruimte mogen innemen. Dit gepatenteerde inbouwsysteem staat voor extra wooncomfort en gemak.

Snel te plaatsen
Duurzame en solide inbouwframes samen met de mooiste deuren. Een ideale combinatie. Voor de vakman zijn de inbouwframes makkelijk en snel te plaatsen, omdat ze voor 95% montageklaar zijn. De inbouwframes kunnen worden aangelengd op gipskartonnen of gepleisterde wanden.

Kwaliteit en design
De gebruiker ervaart niets dan voordelen. Een kwalitatief hoogwaardig deurframe en daarin een schitterende designdeur. Zo bieden de inbouwframes en The Doors schuifdeuren een ruimtelijke oplossing op maat voor zowel grote als kleine interieurs in de zakelijke en huiselijke omgeving.
 

Impressie

 

 
 

Meer lezen over
'Scrigno inbouwframes'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.