array(1) { ["path"]=> string(63) "www.slizing.com/nl/schuifwandkasten/schuifdeuren-classique.html" }
Partner

Bruynzeel Home Products bv

Slizing kasten zijn functioneel, van hoogwaardige kwaliteit en heel erg mooi. Slizing biedt ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeën. Slizing kasten worden op maat geleverd en naar wens geplaatst.

MEER TONEN

Schuifwandkasten

Slizing Classique biedt schuifwandkasten met een klassieke uitstraling met een modern, kogelgelagerd loopwerk.

Slizing Classique

Het programma schuifdeuren van Slizing is uitgebreid met een serie deuren genaamd “Slizing Classique”. Hiermee haalt u een sfeervolle, klassieke schuifwandkast in huis met het bekende kogelgelagerde soepele wielsysteem van Slizing. U kunt een combinatie maken van één van de 12 modellen van Slizing Classique, met één van de zeven beschikbare decors. Het is ook mogelijk om een deur zonder decor te bestellen. Deze kunt zelf gronden en aflakken. Alle schuifdeuren van Slizing Classique worden op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt voor uw situatie.

 

Om uw kast van Slizing Classique af te maken, heeft u de keuze uit diverse soorten handgrepen, een klassieke onderrails en een decoratieve plint voor de bovenkap.

 

Vanzelfsprekend kunt u een schuifwand van Slizing Classique combineren met de Slizing eindpanelen en kastinterieurs, zodat u een complete schuifwandkast kunt samenstellen in de indeling en kleuren zoals u dat wenst. Hiermee benut u alle ruimte van muur tot muur en van vloer tot plafond. Slizing geeft u alle ruimte!

 

Kijk voor meer informatie of een verkooppunt bij u in de buurt op de website van Slizing.

 

Slizing Classique Schuifwandkast  

Slizing Logo

Meer lezen over
'Schuifwandkasten'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.