Maatwerkkasten

Noteborn is een nieuwe defnitie van maatwerk. Kastwanden, dressings, inloopkasten en sideboards met een heel eigen karakter.

Maatwerkkasten

Noteborn: kasten met individueel karakter. Maatwerk kasten voor uw slaapkamer van Noteborn.Kastwanden, dressings, inloopkasten en sideboards met een heel eigen karakter. Noteborn Individuals is een nieuwe defnitie van maatwerk. Volledig aangepast aan uw voorkeuren, persoonlijke smaak en interieur. Maatwerk gaat om veel meer dan de juiste afmetingen, het gaat om een oplossing die volledig bij u past. Noteborn Individuals zijn stuk voor stuk persoonlijkheden. Unieke oplossingen in opbergen en organiseren.

U bent uniek, uw woning is uniek...
Logisch dus, dat u geen genoegen neemt met een standaardoplossing. Noteborn maakt vrijwel uitsluitend individuele producten. We ontwerpen jaarlijks een brede collectie basiselementen, stijlen en vormen. Vervolgens bent u degene die de afmetingen, materialen, grepen en interieurs bepaalt. Zo ontstaat een oplossing die uw karakter weerspiegelt. Uw eigen Noteborn Individual.

Nooit meer kiezen tussen design en comfort
Als het er eindelijk van komt, wilt u dat uw inloopkast er gewoonweg fantastisch uitziet. Bij Noteborn vinden we dat uitstraling nooit ten koste mag gaan van comfort. U gebruikt uw dressing elke dag, dus de indeling moet volkomen logisch zijn, de verlichting perfect en alles wat open en dicht kan, moet volmaakt soepel bewegen. Daarom ontwikkelen we zelfs het kleinste onderdeel op vorm én functie. Voor u betekent dat: nooit meer kiezen tussen design en comfort.

Inloopkasten vanaf instapprijzen
Een eigen dressing is pure luxe en blijft dat ook, elke dag opnieuw. Juist daarom zullen de instapprijzen van Noteborn u verbazen. Met het basisprogramma bent u zeer voordelig uit en bovendien: Noteborn voegt zich naadloos naar de vormen van uw woning, dus ook op een zolder met schuine kap en vreemde hoekjes is een perfecte wandkast mogelijk. Heeft u meer ruimte en wilt u meer luxe, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor frameloze of met hout ommantelde profielen, gevuld met diepzwart gelakt glas en extra brede afmetingen tot wel 3 meter. Noteborn maakt alles in eigen huis, in overleg is vrijwel alles mogelijk.

Creëer uw eigen Noteborn
De oplossingen van Noteborn zijn via een select aantal gespecialiseerde dealers verkrijgbaar. Deze dealers zijn het aanspreekpunt voor de klant. Met behulp van speciale 3D ontwerpsoftware zijn zij in staat direct alle mogelijke oplossingen voor een woning of kantoorruimte te visualiseren.