Maatwerk tot in detail

Het nieuwe kastenmerk Stijl van De Graaf biedt u eindeloze mogelijkheden om te variëren. Zo komt u tot een kast die aansluit bij uw interieur.

Productomschrijving

Met de nieuwe lijn kasten van De Graaf, genaamd Stijl, beschikt u over eindeloze mogelijkheden. De kasten worden wat betreft hoogte, breedte en diepte geheel op maat gemaakt. Dus hoe de ruimte er ook uitziet en wat voor model u ook wilt, De Graaf helpt u aan een kastsysteem op maat.

 

De deuren
De keuzemogelijkheid van de kast begint al bij de keuze voor de deuren.

Schuifsysteem Deze deuren vormen het passende antwoord op het zo efficiënt mogelijk omgaan met de beschikbare ruimte. Dankzij de aluminium deurlijsten kan een keuze worden gemaakt uit diverse kleurencombinatie en uitvoeringen. Dankzij het rollagersysteem in de onderrail en de geleiding in de bovenrail zullen de deuren zonder enige moeite en fluisterstil open- en dichtschuiven.

Dubbele- of vouwdeuren Deze bijzondere deuren komen onder de naam Vivaldo en zijn verkrijgbaar in enkele en dubbele draai- of juist vouwdeuren. Het royale programma van Vivaldo geeft u de keus uit maar liefst zes verschillende series. Zowel strak als romantisch, waarbij u de keuze hebt uit colorglas, eventueel voorzien van een kader. Tevens is het mogelijk om de deuren te voorzien van een geslepen spiegel welke de ruimte een fraaie afwerking geeft. Voor de finishing touch is er een groot assortiment aan knoppen en grepen.


De indeling
Dan beschikt u over een mooie kast, maar kan er niets in. Wat is een kast zonder inrichting? Niets natuurlijk, vandaar dat Stijl een royaal aanbod aan keuzes biedt om uw kastwand zo functioneel mogelijk in te delen. De maatvoering is geheel variabel met een maximale diepte van 750 mm en een hoogte van 2.750 mm. Dus ook wat betreft het interieur hebt u zelf het heft in handen. Doordat het interieur in vijfentwintig verschillende kleuren geleverd kan worden, past het altijd bij de rest van uw slaapkamer. U kunt er zelfs voor kiezen om meerdere kleurencombinaties in de kast te verwerken. Het interieur kunt u afmaken met fraaie en praktische opbergaccessoires en ladensystemen.

 

http://www.stijlkasten.nl/slapen/

 

 

Inloopkast

Inloopkast
Op dit moment is de bekende inloopkast razend populair. Steeds vaker worden kamers opgeofferd aan deze praktische en royale manier van opbergen. De inloopkast is in verschillende vormen en maten te verkrijgen. Van een rechte kast, tot een L- of U-vorm. Ook hier wordt alles weer op maat en naar uw wens gemaakt. Daarnaast hebt u de keuze uit drie verschillende type inloopkasten.

 

Base De basis in inloopkasten. Het materiaal heeft een dikte van 19 mm en is afgewerkt met een gemelamineerde toplaag. Dankzij de 2 mm stootvaste rand bent u gegarandeerd zeker van jarenlang gebruiksgemak. De maatvoering en uitvoering zijn geheel variabel. Daarnaast kunt u optioneel kiezen voor een praktische lichtkoof, spiegelvlak en ladensysteem. Dankzij het aanbod van kleuren, maar liefst 25, zit er vast een exemplaar voor u tussen.

Compact Hebt u geen aparte kamer tot uw beschikking voor een fraaie inloopkast? Dan is de Compact de oplossing. Deze kast heeft een bescheiden maatvoering en is voorzien van speelse en decoratieve vakken, afgesloten met fraaie glasdeuren van Passo. Wilt u liever geen glas? Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden.

Dobb De top in exclusieve inloopkasten. U kunt geheel naar eigen idee en wens de kast samenstellen. Kies uit een legcombinatie, een hang-/legcombinatie of een 135 graden garderobestang. Alles is uitgevoerd in RVS, wat garant staat voor een strakke uitstraling. Om het geheel compleet te maken kunt u optioneel kiezen voor een spiegelpaneel.

 

Ensuite
Helemaal nieuw in het assortiment van Stijl zijn de kasten Ensuite. Deze lijn vormt een roomdivider bij uitstek. Wat te denken van een mooie Ensuite kast als doorgang tussen de slaap- en de badkamer? Ensuite kan geheel naar wens worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld met of just zonder deuren of ladensystemen. Daarnaast is er de keuze uit de uitvoeringen Base of Classic.