string(1) "p"
Profielfoto van Motionvloer BV
Motionvloer BV
Kuiperbergweg 12A, 1101 AG AMSTERDAM Z-O
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Ingetogen elegantie By Nature

De Motion Nature Pro in de kleur Mirage, voor een strakke look met zijn eigen persoonlijkheid. Dit is één van onze woonbeton met rustige uitstraling.

De ogen van de pauw staan symbool voor de vernieuwing en schoonheid.

Een flinke renovatie op de begaande grond in deze woning heeft geresulteerd in een woning waarin iedereen zich thuis kan voelen. Een combinatie van hotel chique en ibiza in de woonkamer en de keukem in Scandinavisch design. Schoonheid komt terug in de strakke lijnen de naadloze Motion microcementvloer.

Gekozen is voor de Motion Nature Pro microcement vloer met een gepolijst oppervlak. De extra kleurlaag wordt door Motion gepolijst waardoor er een dicht en rustig oppervlank wordt gecreeerd. De microcement vloer heeft de uiterlijke kenmerken van een strak gelegde betonvloer, maar niet zo strak als een  PU gietvloer. Iedere centimeter van microcement is uniek.

In samenwerking met de architect eyehome is er gekozen voor de Motion Nature Pro microcement in de kleur mirage. Dit systeem heeft maarliefst drie kleurlagen. In dit systeem is gekozen om beige tinten te combineren met lichtgrijze ondertoon. Zo blijft de vloer neutraal, maar geven de beige ondertonen een warme uitstraling. Deze  uitstraling is weer uitermate goed te combineren met het hotel chique en ibiza stijle interieurs. 

Motion Gietvloeren heeft de gehele opbouw van de vloer verzorgd, van vloerverwarming en egaliseren tot het aanbrengen van de microcementvloer. In de bestaande woning is de vloerverwarming ingefreesd en door Motion voorbereid met het opvullen en afwerken van de sleuven. Na het opvullen is er door Motion hybride egaline gebruikt voor een goede geleiding en doorstoot van de warmte. 

Met de keuze voor de microcement van Motion gietvloeren als afwerking is de warmte snel op leefniveau, waardoor je snel profiteert van de optrekkende warmte. 

 

 

Meer van Motionvloer BV Bekijk alle