Sofiben Budgetline Just Stripes Blue

Sofiben dekbedovertrek met doorlopende rits over 3 zijden

De naam Just Stripes zegt het al. Het dekbedovertrek heeft smalle en brede strepen in de verschillende kleuren blauw en beige op een ondergrond van ecru. In de achtergrond is een visgraatje verwerkt, wat het een moderne uitstraling geeft.

De onderkant van de Just stripes bleu dekbedovertrek is geverfd in een blauwgrijze kleur met daarin eveneens een visgraatmotief verwerkt.

Het dekbedovertrek wordt standaard geleverd afhankelijk van de maat met 1 of 2 kussenslopen in de maat 60x70. Ook zit er een instopstrook aan bevestigd. De breedte van de instopstrook is afhankelijk van de maat dekbedovertrek, maar is 45 cm lang.  

Het dekbedovertrek is gemaakt van 70% katoen en 30% polyester, Alvorens te weven worden de katoengarens gewikkeld om de polyestergaren, waardoor het aanvoelt als de katoen van vroeger.  De dekbedovertrekken hebben dezelfde eigenschappen als de dekbedovertrekken die volledig van  katoen zijn gemaakt, nl ademend, vochtregulerend en comfortabel Daarnaast zorgt de polyester-kern ervoor dat de kleuren van het dekbedovertrek langer mooi blijven en het is gemakkelijk in onderhoud. U hoeft het niet of nauwelijks te strijken.