array(4) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(18) "www.vandyckshop.nl" ["path"]=> string(10) "/index.php" ["query"]=> string(18) "___store=heemstede" }
Partner

Van Dyck Experience Store Heemstede

U bent als klant van harte welkom in de Vandyck Experience Store in Heemstede. Wij nodigen u uit om het comfort van de hoogwaardige materialen uit de Vandyck collectie te voelen en zonder blikken of blozen de heerlijkste kussens uit te proberen. U kunt met een tegeltje of stukje stof bijpassende producten uitzoeken en u kunt rekenen op een deskundig advies over de boxsprings, dekbedden, bedmode en kussens uit de collectie van dit Nederlandse kwaliteitsmerk.

MEER TONEN

Een goede nachtrust komt niet vanzelf. Het scheppen van de juiste voorwaarden is een goed begin, waarbij u uitgaat van wat u zelf prettig vindt!

Houdt u van een zwaarder of juist wat lichter dekbed?

Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren. Daarom valt er veel te kiezen. En wat voor een Vandyck-dekbed u ook kiest, het is gegarandeerd van hoge kwaliteit: Vandyck geeft niet voor niets een garantie van maar liefst 5 jaar op haar dekbedden.

Om u goed van dienst te zijn, heeft Vandyck samen met TÜV Rheinland de Vandyck Comfortklasse ontwikkeld. Aan de hand van objectieve normen wordt gekeken naar de samenhang tussen gewicht, dikte, isolatiewaarde en drapeerbaarheid. Uitgebreide informatie over de Vandyck Comfortklasse vindt u op de site.

Goed om te weten: voor alle Vandyck donsdekbedden en dons- en verenkussens geldt dat deze diervriendelijk geproduceerd zijn. De ganzen worden niet levend geplukt en de omstandigheden op de farms zijn goed. Dit wordt regelmatig door onze eigen mensen ter plaatse gecontroleerd. Daarnaast wordt periodiek ter extra verificatie door het International Down & Feather Laboratoria (IDFL) vanuit de Verenigde Staten een audit uitgevoerd, waarbij alle geledingen van de productieketen bezocht en gecontroleerd worden. De laatste audit heeft op 17 februari 2017 plaatsgevonden met een positieve uitkomst.

Ook hebben alle Vandyck donsproducten het Downpass certificaat, dat garant staat voor hoge kwaliteit en de zekerheid geeft dat de dons en veren ethisch verantwoord zijn verkregen en van een strikt gecontroleerde productieketen komen.

Kom langs in onze shop in Heemstede of bestel online

Meer lezen over
'Winterdons'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.