Dekbedden van Slaaphof

Voor ieder lichaam en huis een dekbed wat perfect voorziet in de juiste warmte maar ook ventilatie. Slaaphof laat u alle merken en verschillen zien.

Warme dekbedden met onder andere dons, Wol, synthetisch en kameelhaar.

Slaaphof heeft meer dan 25 soorten dekbedden.

Voor ieder lichaam en huis een dekbed wat perfect voorziet in de juiste warmte maar ook ventilatie.
Slaaphof beseft heel goed, dat het voor u als klant lastig is om te bepalen welk dekbed u moet kiezen. Want u vraagt zich natuurlijk af welke materialen er allemaal zijn, welke vulling zit er in? Dit zijn nog maar een paar vragen die u zichzelf stelt. Slaaphof geeft u informatie waar u wat aan heeft. Kijk gerust ook even op de pagina dekbedden over meerder mogelijkheden en informatie.
Slaaphof beschikt ook over een unieke donstafel met verlichting. Hierdoor kunt u zien welke kwaliteitsverschillen er allemaal zijn. Zo voorkomt u uiteraard een miskoop! Kom gerust oven langs in onze showroom voor meer informatie over dekbedden. Slaaphof laat u alle merken en verschillen zien.

Waar let u op bij de keuze van dekbed en kussen?
Het dekbed moet ervoor zorgen dat u het in de nacht niet te koud maar ook niet te warm krijgt. Daarnaast is het belangrijk dat het dekbed een hoog vochtregulerend vermogen heeft zodat u niet gaat transpireren. Onderzoek heeft geleerd dat veel mensen in het laatste deel van de nacht meer en eigelijk teveel transpireren. Daardoor draait u meer, slaapt u onrustiger en wordt u minder fit wakker. U mag het ook niet te koud krijgen. In de loop van de nacht varieert uw lichaamstemperatuur. Belangrijk is daarbij de bufferfunctie die het dekbed heeft. Het afstaan van warmte en het behouden van warmte gaat gepaard met de juiste vochtafvoer. Zo slaapt u dieper, frisser en relaxer. En dat is juist heel belangrijk.

Typen dekbedden.
Er zijn veel verschillende soorten. Bekend zijn vooral: Dons, wol, synthetische en katoenen dekbedden. Steeds bekender worden ook de zijde-, cashmere en kameelharendekbedden, maar er is meer. Denk aan Mais-, outlast en thinsulate dekbedden.

Waarschijnlijk ziet u door de bomen het bos niet meer.
Neem daarom de tijd om uw wensen goed te inventariseren. Maak een afspraak met één van onze slaap specialisten op het gebied van dekbedden. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!