Dekbedden van Jeannette Vite®

Dekedden van Jeannette Vite® slaapt u als nooit tevoren. De vederlichte en streelzachte dekbedden geven u optimaal slaapcomfort. Zijde/Tencel

Dekbedden van Jeannette Vite®

Onder dekbedden van Jeannette Vite® slaapt u als nooit tevoren. De vederlichte en streelzachte dekbedden van tencel of zijde vormen zich naar het lichaam. Ze zijn weldadig koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Ze zijn gemakkelijk hygiënisch schoon te houden en weren huisstofmijt en schimmels. Jeannette Vite® biedt u de keuze uit vijf kwaliteitsdekbedden:

Tencel dekbedden zijn wasbaar op 60 graden. Leverbaar in 100% Tencel tijk en tencel vulling/ Katoenen Tijk met tencel vulling 

Zijden dekbedden zijn wasbaar op 30 graden.

Edition 101 katoenen tijk 100% tencel vulling 80% regulerend

Klimacontrol Comfort tencel tijk en 100% tencel vulling 100% regulerend

Dekbed Tencel Edition 101

 100% Moerbeizijde Vertraging van rimpels van de huid

 

Het vederlichte dekbed Tencel 101 heeft een tijk van katoen en een vulling van 100% tencel. Tencel is gemaakt van houtvezels. De nanovezels van tencel zijn zacht en glad waardoor ze heerlijk aanvoelen op de huid. Tegelijkertijd bieden ze geen voedingsbodem aan huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Daardoor is tencel ook ideaal voor mensen met een allergie of gevoelige huid. Tencel ademt en ventileert: zo kan het lichaam op een aangename, constante temperatuur rusten. En omdat tencel zo'n hoog absorptievermogen heeft en vocht weer snel afstaat aan de lucht blijven het matras, het dekbed en het lichaam heerlijk droog. De Tencel Edition 101 heeft met zijn unieke kwaliteiten al een aantal prijzen en keurmerken verdiend. Zo heeft het Europese en Oostenrijkse milieuprijzen op zijn naam staan en kwam het dekbed op de New York Home Textile Show als beste uit de bus. Het onderhoud van de Tencel Edition 101 is zeer gemakkelijk. Het dekbed kan gewoon op 60 graden gewassen worden in de wasmachine.

Dekbed Tencel Climacontrol Comfort

Het lichte en soepele dekbed Tencel Climacontrol Comfort is helemaal gemaakt van tencel, een natuurlijk product gewonnen uit hout. De nanovezels van tencel zijn zacht en glad waardoor ze heerlijk aanvoelen op de huid. Het dekbed valt soepel om het lichaam heen. Tencel ademt en houdt de temperatuur tijdens het slapen constant. En omdat het zo'n hoog absorptievermogen heeft en vocht weer snel afstaat aan de lucht, blijven het matras, het dekbed en het lichaam bij het slapen heerlijk droog. Daardoor worden stofmijt, schimmels en bacteriën geweerd. Een tencel dekbed is dan ook ideaal voor mensen met een allergie of gevoelige huid. De Tencel Climacontrol Comfort biedt optimaal slaapcomfort. De Tencel Climacontrol Comfort heeft een aantal milieuprijzen en keurmerken op zijn naam staan, waaronder een belangrijke Oostenrijkse milieuprijs. Op de New York Home Textile Show kwam het dekbed als beste uit de bus. Het dekbed kan gewoon op 60 graden in de wasmachine: comfortabel slapen gecombineerd met hygiëne en gebruiksgemak.

Dekbed Zijde Comfort

 

Dit zijden dekbed van het merk Sichou heeft een overtrek van zachte katoensatijn en een vulling van pure moerbeizijde. Slapen onder zijde is een weldaad voor de zintuigen. Het dekbed is vederlicht en soepel. Het lichaam wordt behaaglijk toegedekt en blijft warm in de winter en koel in de zomer. Zijde wordt al eeuwenlang als heilzaam en rustgevend beschouwd. Zijde is zelfreinigend, neutraliseert geurtjes en is onderhoudsvriendelijk. Het past zich aan de temperatuur aan en reguleert de vochtigheid zodat het geen voedingsbodem biedt voor schimmels, bacteriën en huisstofmijt. Daardoor is zijde ook zeer geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit Comfort dekbed van Jeannette Vite is een droom in zijde.

Dekbed Zijde Classic

 

Dit heerlijk soepele dekbed Classic van het merk Sichou heeft een overtrek van hoogwaardige katoensatijn en een vulling van pure moerbeizijde. Zijden dekbedden zijn een ware weldaad voor de zintuigen. Het dekbed voelt streelzacht aan en vormt zich vederlicht naar het lichaam. In het Classic dekbed zitten lange zijdevezels. Daardoor is het dekbed zo gestikt dat het los en luchtig aanvoelt. Zijde wordt al eeuwenlang als heilzaam en rustgevend beschouwd. Het past zich aan de temperatuur aan en reguleert de vochtigheid. Zo krijgen schimmels, bacteriën en huisstofmijt geen kans. Door de huidvriendelijke kwaliteiten is zijde dan ook heel geschikt voor mensen met een allergie of gevoelige huid. Zijde is zelfreinigend, neutraliseert geurtjes en is onderhoudsvriendelijk. Het houdt het lichaam behaaglijk warm en comfortabel droog.

Dekbed Zijde Luxus

Dit Luxus dekbed van het merk Sichou heeft een overtrek van hoogwaardige katoensatijn en een vulling van pure moerbeizijde. Door de combinatie van een zijden overtrek met een zijden vulling valt het dekbed heerlijk soepel om het lichaam heen. Het is behaaglijk warm in de winter en heerlijk koel in de zomer. Door de lange zijdevezels in de vulling voelt het Luxus dekbed heerlijk los en luchtig aan. Zijde reguleert de temperatuur en de vochtigheid waardoor schimmels, bacteriën en huisstofmijt geen kans krijgen. Het is dan ook heel geschikt voor mensen met een allergie of gevoelige huid. Zijde is zelfreinigend, neutraliseert geurtjes en is onderhoudsvriendelijk. Het Luxus dekbed is de hoogste standaard voor slapen onder zijde.

 

Wollen dekbed wasbaar

Ecologische dekbedden