Serta Magnifique

Op zoek naar comfort en opbergruimte? De Serta Rubens boxspring brengt de oplossing.

Serta Rubens boxspring

De Serta Magnifique boxspring bevat lades naast je nachtkastje en een grote opberglade aan het voereinde. De Rubens boxspring is afgedekt met de mini pocketveer waardoor ruimte gecombineerd kan worden in deze boxspring.

Serta boxsprings

Luxe design

Serta boxsprings zijn leverbaar in verschillende stylen. De klassieke Serta boxsprings zijn voorzien van een rok en lopen door tot op de vloer. De Lifestyle boxspring van Serta zijn moderne boxsprings die uitgevoerd zijn met poten van 6 of 12 cm. Deze Serta boxsprings zijn ook goed te combineren met de landelijke Serta hoofdborden. Elke boxspring is leverbaar in de speciaal voor Serta ontwikkelende stoffen. Gevarieerd en van geweldig van kwaliteit.

Degelijke constructie

Een Serta boxsprings is ontwikkelt om jaren mee te gaan. Er wordt dan ook gebruikgemaakt van metalen frames. De houtsoorten die gebruikt worden zijn 100% duurzaam en daar waar nodig dit dikt ruimschoots boven de norm. Kwaliteit boxsprings.

Uitstekende ondersteuning

Serta boxsprings zijn speciaal ontworpen voor de typisch Amerikaanse Serta matrassen. Er wordt verder gebouwd op progressieve van het totale Serta bed. Stevige veersystemen met een uitstekende ventilatie.

Gepatenteerd koppelsysteem

Elke Serta boxspring is uitgerust met het gepatenteerde Serta koppelsysteem. Hiermee worden de bedden aan elkaar gekoppeld. Ongeacht van de ondergrond blijft het slaapsysteem op z’n plaats staan en ontstaat er geen vervelende naad tussen de twee boxsprings.

Specificaties

Frame: Beschikbaar met muurbevestiging
Features: Magnifique hoofdbord en voetbord
Beschikbare hoogtes: Standaard hoogte 120 cm en 140 cm
Breedte: Standaard gelijk aan boxspring + 24 cm bij totale breedte
Op maat leverbaar: Maatwerk is mogelijk bij dit hoofd- en voetbord
Deelbaar (horizontaal): Indien gewenst
Features: Beschikbaar in standaard of luxe stof uitvoering

Meer informatie

Bezoek ook eens onze website www.serta.nl en/of de website van onze dealers. 

Profielfoto van Serta
Serta
Boerendanserdijk 33A, 8024 AE Zwolle