Serta Magnum boxspring

Superieure technologie van deze sterke gepatenteerde Serta binnenvering matras: de Mira-Coil.

Serta Magnum boxspring

Het geeft een stevig comfort en uitstekende levensduur. De boxspring is afgewerkt met een dubbele piping. Verder is beschikt over het Serta boxspring koppelsysteem wat er voor zorgt dat de boxen in een tweepersoonsopstelling ongewenst van elkaar af schuiven.

Specificaties Serta Magnum boxspring

- Frame: Metalen frame
- Veersysteem: Bonell veersysteem
- Toplaag: HR
- Hoes: uitgevoerd met 3d spiegel
- Vlak of elektrisch: Vlak
- Aantal motoren: nvt
- RF Draadloze afstandsbediening: Nee
- Gepatenteerde Serta koppelsysteem: Nee
- Matrassen rem:nvt
- Hoogte zonder poten: 25 cm
- Features: Bonell veersysteem
- Boxspring: Koppelsysteem

Serta boxsprings

Luxe design

Serta boxsprings zijn leverbaar in verschillende stylen. De klassieke Serta boxsprings zijn voorzien van een rok en lopen door tot op de vloer. De Lifestyle boxspring van Serta zijn moderne boxsprings die uitgevoerd zijn met poten van 6 of 12 cm. Deze Serta boxsprings zijn ook goed te combineren met de landelijke Serta hoofdborden. Elke boxspring is leverbaar in de speciaal voor Serta ontwikkelende stoffen. Gevarieerd en van geweldig van kwaliteit.

Degelijke constructie

Een Serta boxsprings is ontwikkelt om jaren mee te gaan. Er wordt dan ook gebruikgemaakt van metalen frames. De houtsoorten die gebruikt worden zijn 100% duurzaam en daar waar nodig dit dikt ruimschoots boven de norm. Kwaliteit boxsprings.

Uitstekende ondersteuning

Serta boxsprings zijn speciaal ontworpen voor de typisch Amerikaanse Serta matrassen. Er wordt verder gebouwd op progressieve van het totale Serta bed. Stevige veersystemen met een uitstekende ventilatie.

Gepatenteerd koppelsysteem

Elke Serta boxspring is uitgerust met het gepatenteerde Serta koppelsysteem. Hiermee worden de bedden aan elkaar gekoppeld. Ongeacht van de ondergrond blijft het slaapsysteem op z’n plaats staan en ontstaat er geen vervelende naad tussen de twee boxsprings.

Bezoek ook eens onze website: www.serta.nl of bezoek de website van onze dealers.

Profielfoto van Serta
Serta
Boerendanserdijk 33A, 8024 AE Zwolle