array(2) { ["path"]=> string(31) "www.recorbedding.be/content.php" ["query"]=> string(24) "hmID=10&smID=54&ssmID=58" }
Partner

Recor Bedding

Het geheim van een goede nachtrust! Recor Bedding, gevestigd in Genk, is sinds 1987 uw beddenspecialist en –producent. Het is een dochteronderneming van de internationale Recor-group, Belgische marktleider in kwaliteitsmeubels. Johan Oyen, algemeen directeur, zorgt samen met zijn team voor uw slaapcomfort. Een uitgebreid assortiment wacht op u bij Recor Bedding. Bent u op zoek naar de perfecte matras, een traditionele of verstelbare lattenbodem, of misschien een boxspring? Elk van onze producten behoort tot de top in zijn soort. België en Nederland zijn onze belangrijkste afzetmarkten, maar ook in omringende buurlanden kunt u beroep doen op ons. Daarnaast besteedt onze exportafdeling de grootste zorg aan nieuwe opportuniteiten. Zo voeren wij momenteel onze producten uit naar onder andere Spanje, Polen, de Russische federatie… zelfs tot in Japan. Vertrouw op ons vakmanschap en slaap zacht…

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Recor Bedding

Indigo Reflections

De jubileumcollectie boxsprings van Recor Bedding, Reflexions, is ontworpen door Axel Enthoven.

Reflexions

Reflexions Recor Bedding: verschillende uitvoeringen boxsprings. Jubileumcollectie boxsprings Reflexions Recor Bedding.Recor Bedding bestaat  25 jaar en om dat kracht bij te zetten, werd de Indigo collectie uitgebreid met 4 nieuwe boxspringbedden onder de naam  'Reflexions'  designed by Axel Enthoven. Het zilveren jubileum is een moment van bezinning: boxsprings waren het verleden en hebben de toekomst.
De Reflexions collectie toont de veelzijdigheid van boxsprings, aan de hand van vier uiteenlopende modellen verkrijgbaar in vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering  in stof of lederlook, inclusief bijpassende nachttafels. 

Verschillende modellen


Reflexions 1: lounge-allure
Het hoofdbord is samengesteld uit 2 riante, ultra-softe kussens (foamflex). De mollige contouren worden geaccentueerd door een festonsteek in contrasterend wit garen.Reflexions 2: stoer en mannelijk Het hoofdbord vormt een lichtjes hellend vlak, gemarkeerd door een Italiaanse vouwnaad, en in stijl uitgevoerd in lederlook.Reflexions 3: minimalistisch comfort De boxspring heeft een aangepaste instaphoogte van 62 cm. Het hoofdbord is rechttoe rechtaan, deelbaar en aan weerszijden uitgerust  met een hangend, dus bodemvrij nachttafelblad.Reflexions 4: vrouwelijk Het hoofdbord volgt de klassieke boog. De hoeknaden springen in het oog door een frivole roksplit in een contrasterende kleur.De Reflexions bedden zijn verkrijgbaar met vlakke of elektrisch  verstelbare boxsprings in stof of lederlook en met bijpassende nachttafels.
 

Meer lezen over
'Indigo Reflections'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.