Indigo Reflections

De jubileumcollectie boxsprings van Recor Bedding, Reflexions, is ontworpen door Axel Enthoven.

Reflexions

Reflexions Recor Bedding: verschillende uitvoeringen boxsprings. Jubileumcollectie boxsprings Reflexions Recor Bedding.Recor Bedding bestaat  25 jaar en om dat kracht bij te zetten, werd de Indigo collectie uitgebreid met 4 nieuwe boxspringbedden onder de naam  'Reflexions'  designed by Axel Enthoven. Het zilveren jubileum is een moment van bezinning: boxsprings waren het verleden en hebben de toekomst.
De Reflexions collectie toont de veelzijdigheid van boxsprings, aan de hand van vier uiteenlopende modellen verkrijgbaar in vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering  in stof of lederlook, inclusief bijpassende nachttafels. 

Verschillende modellen


Reflexions 1: lounge-allure
Het hoofdbord is samengesteld uit 2 riante, ultra-softe kussens (foamflex). De mollige contouren worden geaccentueerd door een festonsteek in contrasterend wit garen.Reflexions 2: stoer en mannelijk Het hoofdbord vormt een lichtjes hellend vlak, gemarkeerd door een Italiaanse vouwnaad, en in stijl uitgevoerd in lederlook.Reflexions 3: minimalistisch comfort De boxspring heeft een aangepaste instaphoogte van 62 cm. Het hoofdbord is rechttoe rechtaan, deelbaar en aan weerszijden uitgerust  met een hangend, dus bodemvrij nachttafelblad.Reflexions 4: vrouwelijk Het hoofdbord volgt de klassieke boog. De hoeknaden springen in het oog door een frivole roksplit in een contrasterende kleur.De Reflexions bedden zijn verkrijgbaar met vlakke of elektrisch  verstelbare boxsprings in stof of lederlook en met bijpassende nachttafels.