Fundamentalz boxspring

De FundamentalZ boxsprings zijn allen van Xlaap naar uw wensen samengestelde slaapsystemen.

Fundamentalz boxsprings

FundamentalZ boxsprings van Xlaap. Slaapsysteem op maat: Xlaap FundamentalZ boxsprings.De FundamentalZ boxsprings zijn allen naar uw wensen samengestelde slaapsystemen. Geen sets met voorbepaalde matrassen, maar met heel veel keuze in soort en stramheid om naar uw persoonlijke comfort samen te stellen.

De in Nederland geproduceerde boxsprings zijn van duurzame kwaliteit. Ze zijn samen te stellen met alle matrassen uit ons programma en indien gewenst mee te stofferen in dezelfde bekleding als de boxspring. Ook kunt u een topmatras kiezen dat het best bij uw wensen past. Een goede nacht rust op een goed fundament.

Boxspring 20
- Vaste uitvoering: Houten frame, 4-slags bonnellverenkern, draaddikte 2,2 mm, 110 veren/m², spiegelstof ventilerend dubbeldoek.
- Elektrisch verstelbaar: Stalen frame, duo-motor met afstandsbediening, mdf bodem, 4-slages bonnellverenkern, draaddikte 2,2 mm, 110 veren/m², spiegelstof ventilerend dubbeldoek.
- Hoofdborden: Te combineren met alle hoofdborden.
- Voetborden: Te combineren met alle voetborden.
- Meegestoffeerde matrassen: Alle matrassen uit de Silver line en de Platinum line zijn te stofferen in dezelfde stof als de boxsprings.
- Toebehoren: Alle toebehoren kunnen geleverd worden in dezelfde stof als de boxsprings.
 

Impressie

 
 

Meer van Xlaap Bekijk alle