Elektrische Boxspring

Bent u op zoek naar een elektrische boxspring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een elektrische boxspring verbreedt de mogelijkheid om lekker in bed

Elektrische Boxspring - Alle maten - Boxspring.nl

Bent u op zoek naar een elektrische boxspring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een elektrische boxspring verbreedt de mogelijkheid om lekker in bed te kunnen ontspannen. Door het verstelbare hoofd en voeteneind geniet u van extra comfort, wanneer u even lekker in bed wilt wegzakken. Even ontspannen in bed tv kunnen kijken of even wegdromen bij een goed boek wordt een stuk comfortabeler door een verstelbaar hoofd en voeteind, omdat je een actieve houding aan kunt nemen.

Een standaard boxspring biedt u al het gemak van een hoge instap en een luxe uitstraling in uw kamer, een elektrische boxspring maakt uw slaapkamer helemaal compleet. Met een druk op de knop neemt u een actieve en ontspannen houding aan.
De box van de boxspring is elektrisch, waardoor u het matras aan het hoofd en voeten eind omhoog kunt zetten. Een boxspring is hoofdzakelijk om lekker in te kunnen slapen, iedereen heeft een eigen manier van slapen. Met enkele handelingen kunt u het bed in de door u gewenste slaaphouding zetten. Naast de motor bestaat de box uit pocketveringen. Bij een pocketvering zijn de metalen veertjes afzonderlijk ingepakt in zakjes, de pockets, die zijn verdeeld over vijf of zeven ondersteuningszones. Wanneer er meerdere veertjes en zones aanwezig zijn in de voering van de box, word het lichtraam beter ondersteund. Een pocketvering ventileert goed en is een goede basis voor een boxspring.


U kunt de boxspring zelf samenstellen. Er kan gekozen worden uit verschillende hoofdborden, poten, maten, kleuren, stofsoorten, matrassen en topmatrassen. Matrassen en topmatrassen worden bij uw boxspring standaard mee geleverd, afhankelijk van de door u samengestelde boxspring. De kleuren stoffen en poten kunnen gekozen worden door een stofstalenboek.


Bestelt u een boxspring op Boxspring.nl, dan profiteert u van een zorgvuldige en snelle levering. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling binnen 14 dagen bij u thuis hebt staan, of u nou in Nederland, België of Duitsland woont. Uw bestelling wordt volledig ingepakt voor een veilig transport en aflevering van uw bestelling, zodat deze in zijn geheel persoonlijk bij u afgeleverd kan worden.


Wij bieden u een goed en eerlijk advies door onze 35 jaar aan ervaring en kennis. Ook staan wij voor een degelijke garantie en een goede prijs - kwaliteit verhouding.

Elekrische Boxspring Stockholm

Heerlijk relaxen in bed met een goed boek, TV kijken of een lekker ontbijtje in bed. Met één druk op de knop zet u uw elektrisch verstelbare boxspring soepel en geruisloos in de gewenste stand.

 

Koop nu de Elektrisch Verstelbare Boxspring Stockholm met 3 jaar Garantie. Deze prachtige stijlvolle elektrisch verstelbare boxspring wordt geleverd in een luxe meubelstof of kunstleer in 4 populaire kleuren. Compleet met luxe gestoffeerde 7-zone Pocketveringmatrassen, Luxe gestoffeerde Topmatrassen en hoofdborden in 9 verschillende uitvoeringen. Tijdens deze actie kunt u de Topmatras(sen) zonder meerprijs bestellen als Splittopper.

https://www.boxspring.nl/elektrisch-verstelbare-boxspring-stockholm.html

Profielfoto van Uw Bed BV
Uw Bed BV
Luxemburgstraat 5, 5171 PK  KAATSHEUVEL