string(1) "p"

Creative Moods boxspring

Van Landschoot Creative Moods is een inspirerende mix van verschillende stijlen. Strak vormgegeven boxspringsets bieden het comfort dat jij verdient.

Creative Moods boxsprings

Nooit was slapen zo intens met de speciaal ontworpen matrassen voor de Creative Moods collectie. De keuzes zijn eindeloos zodat elke klant een boxspring naar eigen wens kan samenstellen. 

Keuze matras

De gestoffeerde matras Creative Kadans heeft een 7 zone pocketveerkern. Ze is aan beide zijden voorzien van een afdeklaag van 3 cm in koudschuim HR42 waardoor de totale hoogte 21 cm wordt. De Kadans is beschikbaar in twee hardheden, namelijk medium en firm. Deze Creative Kadans matras kan worden gecombineerd met de luxueuze Comforta oppermatras. Hierbij is er keuze tussen de 4 verschillende materialen voor de kern: HR, Latex, Visco en Coolgel. De totale hoogte van de Comforta bedraagt 12 cm.

De Prestige matras is beschikbaar in 4 verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van het gewenste slaapcomfort kan men kiezen tussen:
- HR60 met twee dimensionale insnijding in 7 comfortzones
- 7 zone pocketveer met afdeklaag van 3cm koudschuim HR42
- 7 zone pocketveer met afdeklaag van 3cm Visco
- 7 zone pocketveer met afdeklaag van 3cm Cool Gel

Prestige is in alle uitvoeringen beschikbaar in twee hardheden: medium en firm. De totale hoogte bedraagt 23 cm.

Keuze hoofdbord

Bij de Creative Moods collectie kun je kiezen tussen 3 verschillende hoofdborden: Intense, Dynamic en Supreme. De hoofdborden Intense & Dynamic bestaan uit horizontale of verticale panelen die de moderne vormgeving van de hoofdborden weergeven. Het Supreme hoofdbord schittert dan weer in zijn eenvoud. De hoofdborden Intense & Dynamic hebben een hoogte van 115 cm en een dikte van 12 cm. Deze hoofdborden zijn aan beide zijden 12 cm breder dan het bed. Het hoofdbord Supreme heeft een hoogte van 110 cm en een dikte van 10 cm. Dit hoofdbord is aan beide zijden 10 cm breder dan het bed.

 

Keuze boxspring

Je kunt kiezen uit 3 verschillende boxsprings:
- Een vaste Creative boxspring van 25 cm hoog met een bonnellveer kern.
- Een vaste Creative boxspring van 30 cm hoog met een pocketveer kern.
- Een elektrisch verstelbare Creative boxspring van 30 cm hoog met een pocketveer kern. Deze boxspring wordt standaard geleverd met een 6.000 Newton motor en luxe draadloze afstandsbediening.

 

Keuze poten

Alle poten zijn vervaardigd uit hout. De poten rond en vierkant zijn te verkrijgen op de hoogtes 8 en 12 cm en verpakt per 12. De hoekpoten zijn enkel verkrijgbaar op 8 cm hoog en zijn verpakt per 8 met 4 vierkante steunpoten.