array(1) { ["path"]=> string(57) "www.slaapkenner.nl/producten/34-nox-boxspring-quadra.html" }
Partner

NOX bedding

Bedrijfsoverzicht NOX bedding

Boxspring Quadra

De boxspring Quadra zijn voorzien van pocketvering met comfortzones.

ProductomschrijvingDe hier afgebeelde NOX boxspring Quadra heeft een recht hoofdbord, hier uitgevoerd met knopen.

De boxspring is voorzien van een pocketvering interieur en heeft 2 Custom Made pocketvering matrassen.

NOX kent 2 typen bedbodems; de boxspring en de lattenbodem en 2 typen matrassen, de maatwerk pocketveringmatras en de schuimrubber matras.

Het speciaal ontwikkelde computerprogramma E-NOX geeft op basis van persoonlijke gegevens en wensen een objectief en wetenschappelijk onderbouwd slaapadvies.

Vanaf € 4.149,-.


Jouw Nox bed stel je zelf samen

Mijn Nox in 3 eenvoudige stappen:

1.     Met behulp van de E-NOX computer wordt je huidige slaapsituatie in kaart gebracht.
2.     Vervolgens ga je op deze persoonlijke slaap combinatie proefliggen, wat een bijzondere ervaring is.
3.     Daarna wordt de finishing touch door jou bepaald, welke bedstijl en sfeer wil je? De keuze is enorm en de combinaties eindeloos.

 

Boxspring

Boxsprings zijn helemaal in! Boxsprings zijn goede matrasdragers, bestaan uit een frame waarop een groot aantal metalen bonnel- of pocketveren zijn gemonteerd. Het geheel wordt afgedekt met stof. In combinatie met een goed matras heeft u een uitstekend en comfotabel slaapsysteem. Voordelen van een boxspring zijn dat deze goed ventileert en een vochtregulerende werking heeft. Dit vergroot de duurzaamheid van het matras.

De boxspring is uit te breiden met een hoofd- en of voetenbord. Deze zijn er in vele uitvoeringen en stijlen; klassieke, romantische of modern.

Een vrijstaande boxspring kunt u laten bekleden met stof naar keuze. De boxsprings en matrassen zijn op elkaar afgestemd. U kunt kiezen uit binnenvering-, pocketvering- en schuimrubbermatrassen. 

Helemaal hot is het Scandinavische slapen. Hierbij bestaat het slaapsysteem uit een boxspring, (pocketvering) matras en topdekmatras. Door deze verschillende lagen wordt het lichaam optimaal ondersteund en geniet u van het hoogste slaapcomfort.  Het oog wil ook wat; de matras wordt bij een Scandinavische boxspring meegestoffeerd in de stof van de box waardoor het bed een prachtige uitstraling krijgt!

Meer lezen over
'Boxspring Quadra'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.