Boxspring met opbergruimte

Een bed neemt hoe dan ook veel ruimte in.

Een boxspring met opbergruimte biedt een handige oplossing voor ruimtetekort.

 

In de opbergruimtes die onopvallend onder de boxspring zijn weggewerkt, bergt u uw spullen gemakkelijk op. U kunt hiermee de ruimte van uw bed dubbel gebruiken: niet alleen om heerlijk comfortabel op te slapen, maar ook om uw spullen eenvoudig in op te bergen.

Een bed met opbergruimte is ideaal voor de kleinere slaapkamer, want daarmee ruimt u de slaapkamer eenvoudig op. Gewoon onder uw bed. Het is op die manier een combinatie van comfort en een efficiënte manier om alles op te ruimen.

Dankzij een boxspring met opbergruimte zijn uitpuilende kasten en overvolle lades verleden tijd. De grootte van de opbergbakken is afhankelijk van de grootte van uw boxspring. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het openen van de opbergruimte onder uw boxspring.

- Openklappen vanaf de zijkant

Met een bed die u in de gehele lengte kunt openen heeft u een grote opbergruimte tot uw beschikking waarin u uw dikke winterdekbed en extra hoofdkussens met gemak opbergt. Door te kiezen voor een boxspring die u kunt openklappen van de zijkant heeft u eronder ruimte om te gebruiken. Deze bak is ruim waardoor u moeiteloos uw volledige winter- of zomergarderobe kunt opbergen.

De Spacer boxspring staat in Delft en Hazerswoude.

 

Delft
Woonboulevard Leeuw & Stein
Leeuwenstein 23 Delft

Hazerswoude
Rijneke Boulevard
Rijndijk 2D Hazerswoude