Partner

Ultima BV

Al sinds de oprichting in 1997 is de missie van Ultima: het creëren van het Ultime slaapsysteem, met als doel het welzijn van haar klanten te bevorderen.

Boxspring met ergonomisch profiel

De Profielbox is een boxspring met 4 voorgedefinieerde ergonomische lichaamsprofielen en vormt een ideale basis voor elke matras.

Profielbox

De profielbox is leverbaar met 4 voorgedefinieerde lichaamsprofielen, waarbij we zijn uitgegaan van de internationale standaard die ook in de kledingindustrie gebruikt wordt. Het profiel kan worden bepaald aan de hand van de lichaamsbouw waarbij de schouder, taille en heupzone bepalend zijn voor de keuze van het profiel. Daarnaast wordt er gekeken naar het lichaams gewicht en de lichaams lengte. De profielbox verbeterd hierdoor de ligging van elke matras. Alle profielboxen zijn leverbaar in 2 hardheden, een standaard en een plus uitvoering. Op de profielbox is een omruilgarantie van 60 dagen van toepassing.

Het profielbox programma werkt modulair: iedere box kan gecombineerd worden met iedere achterwand, poot, matras en/of topmatras. En dat in alle gewenste maten en stoffen.

 

A-profiel:   smalle schouder - smalle taille - brede heup 

V-profiel:   brede schouder - smalle taille - smalle heup 

X-profiel:   brede schouder - smalle taille - brede heup

H-profiel:   brede schouder - brede taille - brede heup

 

meer informatie: www.ultimabedden.nl/boxsprings/boxspring-series/profielbox/

 

 

Afneembare reinigbare hoezen

 

Alle profielboxcombinaties zijn voorzien van afneembare en reinigbare hoezen. Standaard zijn de boxsprings ook voorzien van een anti-slipzone aan het voeteneind. De stoffen zijn aan de achterzijde veredeld met een extra viltlaag waardoor de stoffen bestand zijn tegen zwaarder gebruik en hebben de hoezen een zachte touch en een luxere uitstraling.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

Meer lezen over
'Boxspring met ergonomisch profiel'?

meer van deze professional

inzetboxspring

Heeft u een ledikant maar wilt u liever op een comforta...

Natuurlatex matrassen

Slapen op echt natuurlatex. Ventilerend, ondersteunend ...

Ergonomische visco elastische kussens

De hoofdkussens van Ultima kenmerken zich door hun ergo...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.