Boxspring

In de ruime Slaapstudio in Nuenen vind je uitsluitend boxsprings van topmerken aan zoals: Eastborn, Sand by Eastborn, Carpe diem, M-Line en Pullman.

Boxspring

Alle boxsprings kunnen in diverse uitvoeringen en stoffen geleverd worden. Zo kun je in de Slaapstudio in Nuenen je boxspring geheel aanpassen zodat deze perfect past bij de rest van het intereur van je slaapkamer. Kies je voor meerdere kleuren, aparte stoffen of misschien wel een volledig lederen boxspring? Het aantal keuzes is overweldigend. Tevens kan een boxspring zowel vrijstaand dan wel in een bed geplaatst worden. Ook elektrisch verstelbaar, in diverse standen, met massage in allerlei maten enin een keur aan stofmogelijkheden.

Stijn's Slaapstudio

Stijn's Slaapstudio nodigt je graag uit om de diverse boxsprings te komen testen in hun Slaapstudio in Nuenen nabij Gerwen en Nederwetten. Zij raden je aan om in de ochtend te komen proefliggen. Hoe later op de dag hoe vermoeider je lichaam is. Hierdoor kun je misschien voor het verkeerde matras kiezen. Gelukkig kun je dan altijd rekenen op de unieke Slaapgarantie. Om er zeker van te zijn dat je direct geholpen kunt worden kunt u een afspraak maken met één van de ervaren slaapspecialisten.

Zij adviseren je een afspraak te maken in de ochtend. Dat is het beste tijdstip om een slaapsysteem te testen. Je lichaam is dan uitgerust, terwijl je lichaam s'avonds al snel tevreden is.

Meer van Stijn's Slaapstudio Bekijk alle