Boxspring

In de ruime Slaapstudio in Nuenen vind je uitsluitend boxsprings van topmerken aan zoals: Eastborn, Sand by Eastborn, Carpe diem, M-Line en Pullman.

Boxspring

Alle boxsprings kunnen in diverse uitvoeringen en stoffen geleverd worden. Zo kun je in de Slaapstudio in Nuenen je boxspring geheel aanpassen zodat deze perfect past bij de rest van het intereur van je slaapkamer. Kies je voor meerdere kleuren, aparte stoffen of misschien wel een volledig lederen boxspring? Het aantal keuzes is overweldigend. Tevens kan een boxspring zowel vrijstaand dan wel in een bed geplaatst worden. Ook elektrisch verstelbaar, in diverse standen, met massage in allerlei maten enin een keur aan stofmogelijkheden.

Stijn's Slaapstudio

Stijn's Slaapstudio nodigt je graag uit om de diverse boxsprings te komen testen in hun Slaapstudio in Nuenen nabij Gerwen en Nederwetten. Zij raden je aan om in de ochtend te komen proefliggen. Hoe later op de dag hoe vermoeider je lichaam is. Hierdoor kun je misschien voor het verkeerde matras kiezen. Gelukkig kun je dan altijd rekenen op de unieke Slaapgarantie. Om er zeker van te zijn dat je direct geholpen kunt worden kunt u een afspraak maken met één van de ervaren slaapspecialisten.

Zij adviseren je een afspraak te maken in de ochtend. Dat is het beste tijdstip om een slaapsysteem te testen. Je lichaam is dan uitgerust, terwijl je lichaam s'avonds al snel tevreden is.

Meer van Stijn's Slaapstudio Bekijk alle

Slaapkamer Kasten

KASTEN KOPEN IN DE REGIO NUENEN, HELMOND & EINDHOVENAls u op zoek bent naar kasten in de omgeving van Nuenen, Helmond of Eindhoven kunt u het beste naar Stijn’s Slaapstudio komen. Wij hebben een mooi assortiment (kleding)kasten in diverse stijlen die in elk slaapkamerinterieur passen. De kasten zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Onze (kleding)kasten zijn van alle gemakken voorzien. Heeft u bijvoorbeeld niet zoveel ruimte in uw huis dan is een schuifwand een slimme oplossing. U kunt zelf de indeling bepalen zodat de kast perfect aansluit op uw wensen.

Stijn's Slaapstudio

Bedtextiel

BEDTEXTIEL DIRECT KOPEN BIJ DE BEDDENSPECIALIST VAN ZUID-OOST BRABANT?Voor bedtextiel in de omgeving van Nuenen, Gerwen en Nederwetten doet u er verstandig aan eens een kijkje te komen nemen bij Stijn’s Slaapstudio in Nuenen. Daar vindt u o.a.: Dekbedden, Hoofdkussens, Moltons, Hoeslakens en Dekbedovertrekken. Maar ook diverse extra’s zoals: mesh matrasbeschermers, grip voor boxsprings, lakens en wollen (onder)dekens. Het aanbod in kleuren en dessins is overweldigend, voor ieders smaak zit er wel wat tussen, dus ook voor u.

Stijn's Slaapstudio

Slaapbanken

SLAAPBANKEN KOPEN IN NUENEN, TUSSEN EINDHOVEN EN HELMONDVoor praktische slaapbanken die lekker liggen, bent u bij Stijn’s Slaapstudio in Nuenen aan het juiste adres. Bezoek onze slaapstudio en ontdek alle mogelijkheden en de vele uitvoeringen die er te leveren zijn. Voor slaapbanken is Stijn’s Slaapstudio dé dealer van de regio Eindhoven, Helmond en Nuenen. De comfortabele en stijlvolle slaapbanken die u bij ons in de slaapstudio aantreft, onderscheiden zich van andere slaapbanken door het hoogstaande kwaliteitsniveau van de gebruikte materialen, én het gemak waarmee de bank getransformeerd kan worden tot bed. De slaapbanken van POL74 kunnen bijvoorbeeld met 1 hand, open- en dichtgeklapt worden. Dit komt door de techniek die POL74, een familiebedrijf uit Italië, gebruikt. In onze slaapstudio is altijd een model van POL74 aanwezig zodat u kunt zien en voelen wat een kwaliteitsslaapbank onderscheidt van het enorme aanbod in slaapbanken van mindere kwaliteit.

Stijn's Slaapstudio