string(1) "p"

Axelsson boxspring collectie

De vernieuwde Axelssøn boxspringcollectie neemt je elke nacht mee naar de bestemming van je dromen.

Axelssøn, the world traveller

Van het rustieke Chester over de hippe straten van Berlijn naar het romantische Rome, de collectie -volledig van Belgische makelij- biedt modellen naar ieders smaak en stijl. Axelssøn voert je zélfs mee naar the city that never sleeps, al zijn we er bij Van Landschoot zeker van dat je maar al te graag onder de wol van ons New York-design zal kruipen. Gluur binnen in onze slaapkamers…

Hoofdborden

Het hoofdbord van je bed is de blikvanger van je slaapkamer en maakt je inrichting compleet. Kies uit 12 designs, waaronder Utah, Chester en Copenhagen, de drie nieuwkomers in de Axelssøn-lijn. Onze stoffencollectie biedt een waaier van mogelijkheden voor die extra persoonlijke touch: combineer je favoriete stijl met een kwalitatieve stof in de kleur van jouw voorkeur.

Boxsprings

Een boxspring is opgebouwd uit honderden kleine veren die zorgen voor maximale ondersteuning van je lichaam en een uitstekende ventilatie. Beide zijn onontbeerlijk voor een gezonde nachtrust. Vraag advies aan je dealer bij de zoektocht naar jouw ideale boxspring.

Matrassen

Voor het hoogste slaapcomfort kies je een kwalitatieve matras. Laat je adviseren door de winkelier bij het kiezen van het perfecte type. Een stevige 'Monte Carlo' of een knusse 'Virgo' of liever een gestoffeerde matras gecombineerd met topper? Voor elk wat wils!

Pootjes

Kies de vorm, kleur en uitvoering van het onderstel van je nieuwe bed en maak zo het plaatje af. Hou rekening met de uiteindelijke hoogte van je bed! 50 à 60 centimeter (hoogte boxspring en matras incl.) is ideaal voor comfortabel in- en uitstappen.

Stoffen

Kleed je hoofdbord aan met een kwaliteitsstof in de kleur van jouw voorkeur en leg persoonlijkheid in je slaapkamerinterieur.