array(1) { ["path"]=> string(33) "www.avek.nl/boxsprings_simmer.php" }
Partner

AVEK Slaapsystemen BV

AVEK is een Friese fabrikant van kwaliteitsbedden, opgericht in 1927 door grootvader Roelf Kok. Zijn motto 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit' is in de hedendaagse bedrijfsvoering nog altijd een belangrijk uitgangspunt. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap maakt AVEK in Surhuisterveen hoogwaardige bedden en matrassen die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid.

Zodat je kunt genieten van een gezonde en bovenal ontspannende nachtrust. Met AVEK kies je voor een kwaliteitsbed dat met zorg gemaakt is, en waaraan je lang plezier zult beleven. Informatie over het uitgebreide assortiment boxsprings, matrassen, spiraalbedbodems en ruimtebesparende bedden kun je vinden op www.avek.nl.

MEER TONEN

AVEK Simmer Boxspring

Geniet van weldadig slaapcomfort en een optimaal bedklimaat met de unieke Simmer boxsprings van AVEK. Simmer boxsprings zijn voorzien van waarschijnlijk het best ventilerende bedbodemsysteem ter wereld: de spiraalbodem. Het dwarsgespannen spiraalnet is veerkrachtig en heeft een zeer open structuur, waardoor de box goed kan ademen en de vochtregulatie optimaal is. Het belang van een goede ventilatie is evident: een mens verliest gemiddeld een kwart tot een halve liter vocht per nacht. Een goed ventilerend bed voelt prettiger aan, is hygiënischer en geeft minder aanleiding tot allergische reacties.

Fraaie vormgeving

Voor het uiterlijk van Simmer is intensief samengewerkt met designer Hans Daalder. De ventilatiebox is voorzien van een fraaie plint, waardoor een luxe en zeer royale uitstraling ontstaat. Een bijzondere collectie stoffen, waaronder stoffen van De Ploeg, zorgt ervoor dat plint, box en bijbehorende matrassen in de gewenste kleur en sfeer kunnen worden uitgevoerd. Er is keuze uit drie bijpassende achterwanden, die het bed een extra dimensie geven. De Simmer box van AVEK is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct. 

Viervoudig aanpassingsvermogen

Een Simmer bedcombinatie kenmerkt zich bovendien door een 4-voudig aanpassingsvermogen. Vier comfortabel verende en ondersteunende lagen vormen het bijzondere Simmer comfort: de dwarsgespannen spiraalbodem als basis (1), de pocketvering in de boxspring (2), de pocketvering met afdeklagen in de matras (3), en de comfortabele topmatras (4). De unieke combinatie van ventilatie en ondersteuning zorgen voor een weldadige slaapbeleving. U ontwaakt met een heerlijk fris en uitgerust gevoel.

Meer lezen over
'AVEK Simmer Boxspring'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.