AVEK Boxsprings

Boxsprings zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamer. In het assortiment van AVEK nemen boxsprings met de bijbehorende matrassen en topmatrassen een centrale plaats in. De populariteit van de boxspring is vooral te danken aan de bijzondere comforteigenschappen van dit type bed.

Elk AVEK boxspringbed heeft maar liefst drie comfort lagen: de boxspring zelf vormt de basis, de matras met pocketvering komt daarbovenop, en als laatste de topmatras. U kunt voor de matras kiezen uit verschillende hardheden, zodat u uw bed afstemt op uw eigen lichaamsbouw en voorkeur. Het gebruik van een topmatras geeft het boxspringbed een extra comfortabele laag mee. Bovendien is het gebruik van een topmatras erg praktisch: alleen de topmatras wordt opgemaakt, en deze is bovendien makkelijker te keren dan een gewone matras. U kunt met de keuze van stof, pootjes, of achterwand uw boxspring een persoonlijk 'touch' meegeven. Meestal wordt ervoor gekozen om ook de matras te stofferen in dezelfde stof als de boxspring.

Kies uit de vele mogelijkheden

AVEK heeft maar liefst drie verschillende boxspring programma's, met binnen elk programma een ruime keuze aan mogelijkheden. Noflik boxsprings van topontwerper Hans Daalder vormen met hun bijzondere design en maatwerkmogelijkheden de top in het AVEK boxspring assortiment. Noflik is Fries voor 'aangenaam, prettig' en is geinspireerd op de rust van het Friese land. 'Boxspring 1927' is de jubileum boxspring: een complete boxspring (inclusief matras en topmatras) met een zeer aangename prijsstelling, speciaal geintroduceerd vanwege het 80 jarig jubileum van AVEK. Heel bijzonder is boxspring Simmer. De Simmer boxspring heeft een geintegreerde spiraalbodem, en combineert een hoge mate van comfort met een zeer goede ventilatie. Alle componenten, ook de matras en topmatras, zijn samengesteld uit ademende materialen. Voor fris en fit ontwaken! Welke AVEK boxspring u ook kiest, alle bedden staan garant voor een duurzame ondersteuning en een gezonde nachtrust.