Infusion bedbodem

Persoonlijk slaapcomfort door een volledig aanpasbare lattenbodem. De Infusion lattenbodem is aanpasbaar naar uw lichaamsgewicht en vorm.

Iedereen is uniek

Bodem Infusion, the ergonomic solution.

Geen mens is hetzelfde, waarom zou u dan genoegen nemen met een standaard bed?

De Infusion lattenbodem biedt een unieke gecombineerde aanpassing van lichaamsgewicht en lichaamsvorm.

Elke lathouder is verstelbaar in hard of soft.

Op essentiële zones kunnen de lathouders in vijf standen tot 3 cm worden verhoogd. Dit kan in de lumbale- en nekzone. Zo kan het ligcomfort nauwkeurig worden afgesteld op elke lichaamsvorm.

Verkrijgbaar bij geselecteerde dealers al vanaf € 215,- (90x200cm)

Mahoton Slaapsystemen B.V.

 

Mahoton Slaapsystemen B.V.

Hollands vakmanschap ‘gewoon’ uit de Flevopolder…
Mahoton Slaapsystemen is een nuchter Nederlands bedrijf dat zich sinds 1984 bezig houdt met de verbetering van uw nachtrust. Innovatieve producten ontwikkelen zonder enige compromissen, dat is het motto!

In de drukte en hectiek van de huidige maatschappij wordt slapen steeds belangrijker. Ga maar na, bij een nachtrust van 8 uur belasten wij ons lichaam 2 derde van de dag en geven we ons lichaam, onze gewrichten en spieren maar 1 derde van de dag om te herstellen. En dan gaan we er al vanuit dat we die 8 uur slaap halen…

Door de eigen visie en de samenwerking met diverse fysio- en ergotherapeuten is de ontwikkelafdeling van Mahoton Slaapsystemen in staat producten te (blijven) ontwikkelen welke uw nachtrust verbeteren.

Mahoton Slaapsystemen B.V. is producent van natuurlatexmatrassen, natuurlatex vormvaste hoofdkussens, ergonomische persoonlijk instelbare lattenbodems en innovatief bedtextiel.
De producten zijn verkrijgbaar bij de betere slaapspeciaalzaken in Nederland, Belgie en Duitsland.

Kijk voor meer informatie over Mahoton Slaapsystemen op www.mahoton.nl

 

Dealers

Dit produkt is verkrijgbaar bij geselecteerde dealers. Kijk op www.mahoton.nl voor een dealer bij u in de buurt.