Partner

Slaapcomfort Breda

Slaapcomfort Breda is al meer dan 35 jaar dé beddenspeciaalzaak voor Breda en verre regio. Boxsprings, matrassen, bodems, ledikanten en bedtextiel. Vele gerenommeerde merken onder één dak. Vakbekwame adviseurs en een uitmuntende service. Bij Slaapcomfort Breda is de klant nog koning.

Pullman de beste matrassen

Pullman Silverline matrassen collectie .......voor de 2e maal als beste getest door de Consumentenbond. ( januari 2017 en juni 2016). Slaapcomfort Breda

Slaapcomfort Breda

Kenmerkend voor de Pullman Silverline matrassen is de Advanced Dynamic pocketvering. Deze pocketveer heeft boven- en onderaan meerdere slagen, waardoor de veer tot in lengte van jaren actief op uw lichaam reageert. U heeft al een Pullman Silverline matras voor € 599,=

De Pullman Goldline matrassen zijn voorzien van een ingenieus veersysteem: de electrothermisch geharde Inside pocket veer. Het gaat om een duurzame pocketveer met daarin nog een ( kleinere) pocketveer. Het effect hiervan ervaart u zodra u op een Pullman Goldline gaat liggen. Door de 364 comfortzones krijgt uw lichaam overal precies de ondersteuning die nodig is.

Nieuw is de Pullman Grandeur, een pocketveermatras met een veer van maar liefst 17 cm. hoog en een aerocomfort afdeklaag voor nog comfortabeler slaapcomfort.

 

 

Adresgegevens

Slaapcomfort Breda

Huifakkerstraat 14, 4815 PN Breda

T: 076-5145091

E; info@slaapcomfortbreda.nl

www.slaapcomfortbreda.nl

 

meer van deze professional

In hoogte verstelbare box

De in hoogte verstelbare boxspring. Ziet er uit als een...

Luxe bedtextiel

Bent u op zoek naar luxueus bedtextiel? Slaapcomfo...

Jensen boxsprings Noorwegen

Jensen , comfort en luxe uit Noorwegen. Slaapcomfort B...

Toon alle 21 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.