string(1) "p"

Noflik Ergo van Avek, het meest persoonlijke bed.

Het unieke Ergo systeem, onzichtbaar ingebouwd in de boxspring, biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouder.

Persoonlijk instelbaar bed

Voor een goede slaap is het essentieel dat het lichaam zich goed kan ontspannen. Dit bereik je het beste met een lighouding waarbij de ruggegraat vrijwel recht is, en ontlast wordt. Maar omdat de breedte van heupen en schouders per persoon kunnen verschillen, kan het soms lastig zijn om de optimale ligging te bereiken. Daarom heeft Avek het Ergo systeem ontwikkeld. Dit unieke systeem, onzichtbaar ingebouwd in de boxspring, biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouder. In beide zones kan je, onafhankelijk van elkaar, de instelling traploos verhogen of verlagen. Daarmee laat het bed zich met een druk op de knop aanpassen aan vrijwel elk postuur, en stel je het bed precies in op de door jou gewenste lighouding. En mocht er in de loop van tijd iets in je persoonlijke omstandigheden of voorkeur veranderen, dan pas je het comfort eenvoudig weer aan. 

Eenvoudig te bedienen

Het Ergo systeem kan eenvoudig bediend worden met een afstandsbediening (met draad) of via de speciale Avek Ergo app op je smartphone. Het systeem is als optie leverbaar op zowel de vaste als elektrisch verstelbare Noflik boxsprings van Avek. Noflik Ergo is geschikt voor personen met een lichaamsgewicht tot ca. 120 kgs.