string(1) "p"

IJzeren Sneem Bed

Is het geen plaatje, dit bed Sneem van Keltische Bedden? Het originele ontwerp van dit bed dateert al vanuit begin vorige eeuw. De gietijzeren ornamenten worden nog steeds handmatig vervaardigd. In moderne slaapkamers past de Sneem uitstekend met zijn strakke vormgeving van de spijlen, voltooid met een sierlijk gebogen stang en knoppen. Het bed kreeg zijn naam van Sneem een klein dorpje aan de Ring of Kerry in Zuidwest Ierland.  

Ruimtelijke effect

Ruimtelijke effect
Nieuw in de collectie is een laag voeteneind dat het ruimtelijke effect in een kleinere slaapkamer vergroot.In wit, zwart of met een messing afwerking op stang en knoppen is de Sneem een sierraad op zichzelf.


Verkrijgbaar vanaf € 449,-.
De standaard leverbare breedtematen voor de Sneem en Mulberry zijn 90, 140, 160 en 180 cm en de lengtematen 200, 210 of 220 cm.

 

 
 

 

Gezond slapen  -  mooi bed
We zijn het er allemaal over eens dat u op een goede matras moet slapen om de volgende ochtend verkwikt weer op te staan. Het selecteren van een matras is een heel persoonlijke keuze. De één kiest een enorme boxspring of waterbed, de andere slaapt het liefst op natuurlijk schuim. Daarom zijn alle bedden in hoogte instelbaar op 18, 28 of 38 cm van de vloer. Op de laagste of middenstand is hij perfect voor de boxsprings die van zichzelf al dikker zijn. De hoogste stand biedt mensen met rugklachten of ouderen een comfortabeler instap.
Zo kunt u gezond slapen en ontspannen wakker worden in het bed met de vormgeving van uw keuze en passend bij uw interieur.
Keltische Bedden zijn allemaal stevige, piepvrije bedden. Ze zijn gepoedercoat, waarbij de verf op de bedden gebakken wordt. Ze kunnen dus tegen een stootje.

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW en bezorging in Nederland en België.

Profielfoto van Keltische Bedden
Keltische Bedden
Reigershof 17, 1191 CP OUDERKERK A/D AMSTEL