Een luxe slaapkamer creëren met de stijl Tropisch & Goud

Met de stijl Tropisch & Goud in je slaapkamer ben je het hele jaar op vakantie. Een hotelsfeer met een Caribisch gevoel, wie wil dat nu niet?

Om deze stijl in je slaapkamer te creëren kies je voor blauwe en groene tinten. Volle, verzadigde maar ook lichte kleuren die heel goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Voor de wanden is een donkere groen of blauw en wit erg geschikt. Door de toevoeging van wit blijft het sprankelend en wordt het niet te zwaar. Een behang met een subtiel dessin of velours uitstraling past ook prima bij deze slaapkamerstijl.

De materialen die gebruikt worden bij deze stijl zijn luxe. Kies bijvoorbeeld voor warm parket, velours en satijnen stoffen en maak het geheel af met messing en goudaccenten. Zo is de boxspring combinatie op deze afbeelding bekleed met de mooie velours stof Adore (in de kleur 158 Niagara) die voor een zeer luxe (hotel)uitstraling zorgt.

Duurzaamheid

Een boxspring in een andere stofsoort/-kleur is uiteraard ook mogelijk! Ga bijvoorbeeld voor één van de duurzame stoffen van Woven Bottles: hoge kwaliteit meubelstoffen gemaakt van gerecycled plastic. Op het oog is het een stof als elke andere: het biedt hetzelfde comfort, dezelfde zachtheid en degelijkheid als traditionele stoffen. Maar in plaats van gewone ingrediënten, worden gerecyclede plastic flessen gebruikt.

Wil je meer informatie en inspiratie? Kijk dan eens op de website. Vraag hier vrijblijvend de Hml Bedding inspiratiefolder aan, plan een winkelbezoek in of stel je bed digitaal samen via de handige configurator.