Partner

Sunmaster Nederland B.V.

Overal waar mensen wonen en werken, vind je de zonweringen en rolluiken van Sunmaster. Onze collectie bestaat uit zes productgroepen: uitvalschermen, screens, knikarmen, buitenjaloezieën, rolluiken en buitenleven. Kwaliteits­producten die bescherming bieden tegen zonlicht. Ze zorgen voor een comfortabel buitenleven én voor een aangenaam binnenklimaat. Ontwerp en productie in eigen beheer Ontwerpen, testen en fabriceren van al onze producten doen we in eigen beheer. Uiteraard met sterke, duurzame en betrouwbare materialen. Je kan er dus op vertrouwen dat jouw zonwering goed werkt en lang meegaat. En mocht er toch iets aan de hand zijn, dan kan je rekenen op de service van de specialist waar je onze zonwering hebt gekocht. Zij hebben namelijk alle kennis van onze producten. Aandacht voor lifestyle en design Natuurlijk hebben we ook veel aandacht voor design. We volgen de lifestyletrends en passen deze toe op onze producten. Want zonwering en rolluiken moeten niet alleen goed werken, ze moeten er ook mooi uitzien. Vind jouw Sunmaster-zonweringsspecialist Sunmaster is al 45 jaar een toonaangevende producent van buitenzonwering. Wij zijn de uitvinder van screens. Tegenwoordig maken we vrijwel alle typen zonwering. Heb je interesse in een Sunmaster product. Daarvoor kan je terecht bij één van onze Sunmaster-zonweringsspecialisten. Je vindt hen door heel Nederland. Zij verzorgen ook de vakkundige installatie en de eventuele reparatie.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht sunmaster.nl

Verandazonwering heerlijke verkoeling

Heerlijke verkoeling in jouw serre of onder jouw veranda

Liever de Serena of Costa verandazonwering?

Buiten genieten van de schaduw, reguleer het zelf met onze Sunmaster verandazonwering.

Verandazonwering Serena
Het is heerlijk vertoeven in een serre of onder een veranda. Maar hoe voorkom je dat je in een broeikas zit? Sunmaster levert de verandazonwering Serena. Deze zonwering kan tot wel 650 cm breed en 600 cm diep. Of tot 600 cm breed en 650 cm diep. En dat in één stuk! Je kan kiezen uit een breed scala aan acryldoeken.

Verandazonwering Costa zowel onder- als bovenliggend
Deze is er in 2 varianten, als onderliggende of bovenliggende verandazonwering. De bovenliggende verandazonwering Costa kan tot 500 cm breed en 600 cm diep. Of tot 600 cm breed en 500 cm diep. En de onderliggende uitvoering kan tot 600 cm breed en 600 cm diep. Of tot 600 cm breed en 500 cm diep. En dat in één stuk!

De voordelen van veranda- en serrezonwering
Met goede zonwering voorkomt u dat de energie van het zonlicht het glas passeert. Daardoor blijft de temperatuur in de serre of onder de veranda aangenaam. Zonwering voorkomt ook hinderlijke reflectie.

Montage op jouw serre of veranda
De verandazonwering Serena is een bovenliggende zonwering die wordt gemonteerd op het dak van jouw serre of veranda. De Costa kan zowel boven als onderliggend gemonteerd worden. Wil je ook meer bescherming tegen laagstaande zon? Of wil je gewoon nog meer uit dit systeem halen? Breid jouw zonwering dan uit met geleiders die na de rand van het serredak hun weg vinden recht naar beneden. Met één bocht of met twee bochten, afhankelijk van het model van de serre of veranda.

Kies jouw doek
Je bepaalt zelf de sfeer in jouw serre of veranda. We bieden namelijk een breed scala aan acryldoeken. In unikleuren, streep of dessin. Heb je heldere beglazing? Dan kan je het doek goed bewonderen. Heb je opaal beglazing? Dan zorgt het doek voor een aangenaam diffuus licht.

Bediening: standaard met motor
We leveren jouw verandazonwering Serena standaard met Somfy-motor. En optioneel met afstandsbediening en/of zon- en windautomaat. Daarmee schuift jouw zonwering automatisch uit en in.

 

Meer lezen over
'Verandazonwering heerlijke verkoeling'?

meer van deze professional

Elegance Pergola, windvaste zonwering

Schaduw in overvloed met deze vrijstaande Elegance perg...

Rolluiken veilig en geborgen

Creeer met een druk op de knop veiligheid en geborgenhe...

Terrasoverkapping geniet van buitenleven

Het buitenleven is heerlijk. Hoe langer je ervan kunt g...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.