Klusbedrijf

Moet uw pas verbouwde zolder nog gestuukt worden? Bent u op zoek naar een klusbedrijf dat u kan helpen met de bouwtekeningen voor uw nieuwe woning?

Wij staan voor u klaar bij al uw klussen

Moet uw pas verbouwde zolder nog gestuukt worden? Bent u op zoek naar een klusbedrijf dat u kan helpen met de bouwtekeningen voor uw nieuwe woning? Of wilt u de garage van uw woning in Ede laten uitbreiden? Welkom bij aannemersbedrijf Van der Meijden, waar wij u kunnen helpen met al deze, en nog veel meer klussen. Wij zijn een jong en innovatief klusbedrijf uit Ede, dat u graag helpt bij het klussen, hoe groot of klein uw project ook is. Wij zijn daarom in te huren door bedrijven uit Ede, maar ons klusbedrijf staat natuurlijk ook altijd klaar voor particulieren.

Lokale nieuwbouw

Wilt u een nieuwe woning laten bouwen in Ede? Neem gerust eens contact op met ons klusbedrijf en informeer naar de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld wat deskundige informatie inwinnen bij onze ervaren vakmannen. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen die ons klusbedrijf met plezier voor u zal opstellen. Op uw verzoek kunnen wij ook bouwtekening laten maken en de nodige vergunningen aanvragen in Ede. Zo heeft u direct een goed beeld van het hele project en krijgt u ook een indruk van de kosten en benodigdheden. Wij hechten veel waarde aan uw mening, dus laat ons gerust weten als u het ergens niet mee eens bent.

Onze diensten

Als u besluit dat wij het meest geschikte klusbedrijf in Ede zijn voor uw project en akkoord gaat met de offerte, dan voeren wij zelf uw project uit. Wij beheren over vakkundig personeel dat uw timmerwerk, metselwerk, tegelwerk en stukadoorswerk zal verrichtten. Gedurende het hele proces behoudt u slechts één centraal contactpunt, namelijk ons klusbedrijf. Dat scheelt een hele hoop gedoe en zorgt ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent. Bij ons staat de wens van de klant centraal en dankzij goed overleg en duidelijke afspraken zorgen wij ervoor dat we een eindresultaat neerzetten waar iedereen trots op kan zijn.

Producten op maat

Wij leveren tal van verfijnde producten. In Ede bieden wij u onder andere de volgende producten aan: dakkapellen, dakramen, garages, erkers, badkamers, keukens, plafonds, dubbele beglazing, uitbouw en totale afbouw. Wij leveren vakwerk op maat en kunnen dus ook andere en uniekere producten leveren. Daarvoor kunt u contact opnemen met ons klusbedrijf. Dit kunt u eenvoudig doen via de website. U kunt zelfs direct online een offerte aanvragen. Mocht u nog meer informatie willen over ons klusbedrijf in Ede of mocht u nog wat vragen hebben, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. 0318 845500