Terrasoverkappingen

Terrasplezier tot ver in de herfst - met de weinor terrasoverkapping Terrazza bent u goed beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen zonder problemen buiten blijven staan. Deze glazen terrasoverkapping overtuigt door een elegeante constructie, een prachtig design en een hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor diverse type huizen en eisen. De weinor Terrazza is volledig uit te bouwen tot een Glasoase. Er is keuze uit flexibele en vaste glazen wanden.

Naast een glazen terrasoverkapping heeft weinor ook een aantal textiele terrasoverkapping in haar assortiment. De Plaza Home en Plaza Home Sunset zijn bijzonder geschikt voor windgevoelige plaatsen. Voor het overkappen van grote oppervlakken is de Plaza Pro de juiste keuze. Laten we het vouwdak van weinor niet vergeten, de PergoTex. De PergoTex beschermt in gelijke mate tegen zonlicht en regen, net als het dak van een cabriolet.

Meer sfeerimpressies vindt u op onze website www.weinor.nl. Neem ook eens een kijkje in onze ruime showroom in Barneveld. Voor informatie over onze producten en onze vakhandelaren kunt u altijd contact met ons opnemen: tel. 0342-490838 / email: showroombarneveld@weinor.de.