Terrasoverkapping geniet van buitenleven

Het buitenleven is heerlijk. Hoe langer je ervan kunt genieten, hoe beter. Sunmaster levert daarom terrasoverkappingen.

Buitenleven is genieten

Verleng je zomer, verleng je huis. Met een terrasoverkapping van Sunmaster. Heerlijk buiten zitten, ook als het regent. In de collectie van Sunmaster vind je altijd een terrasoverkapping die bij jou past.

Terrasoverkapping Granada Basic
Wil je een goed en betrouwbaar verandadak? Gemaakt van de beste materialen en tegen een scherpe prijs? Kies voor de Granada Basic. Dit dak is tot in detail afgewerkt en voldoet aan de hoge eisen die jij mag stellen aan een verandadak. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Met de terrasoverkapping Granada Basic creëer je een overkapping van maximaal 795 cm breed en maximaal 500 cm diep. Doorbouwen naar grotere breedtes is natuurlijk ook mogelijk.

Terrasoverkapping Granada Premium
De Granada Premium is de top in mogelijkheden, de top in sterkte, de top in kwaliteit. En toch is het een verrassend betaalbare terrasoverkapping. De Granada Premium kenmerkt zich door een volledig nieuwe en versterkte goot en staanders. Met als resultaat een ultrasterke terrasoverkapping. Het dak heeft een overspanning van maximaal 700 x 500. Doorbouwen naar grotere breedtes is natuurlijk ook mogelijk. Voor extra afwerking is gekozen voor een inzetprofiel tussen de ligger. 

Terrasoverkapping Granada Plus
Een volwaardig verandadak met net dat beetje extra ten opzichte van de Granada Basic. Er is nog meer aandacht besteed aan de afwerking. Daardoor zitten er minder bevestigingsmaterialen in het zicht. Het vooraanzicht van de veranda kan je aanpassen aan de stijl van jouw huis. Je kan de goot naar keuze uitvoeren met een vlakke, ronde of klassieke sierlijst. Met de Granada Plus creëer je een overkapping van maximaal 795 cm breed en 400 cm diep. Doorbouwen naar grotere breedtes is natuurlijk ook mogelijk.

Diverse kleuren
De terrasoverkapping Granada Basic, Premium en Plus zijn leverbaar in 5 kleuren: Ral 9016 (verkeerswit), Ral 9001 (crème wit) en in de structuurlakken Ral 7016 (antracietgrijs) en Ral 9007 (zilverbrons) en Ral 9010 (gebroken wit). Tegen meerprijs leverbaar in vele Ral-kleuren (altijd structuur).

Comfortverhogende accessoires
Je kan jouw verandadak uitbreiden met allerlei comfortverhogende accessoires. Zoals verlichting, glazen wanden, zonwering en buitenverwarming.

Gegarandeerde kwaliteit
De terrasoverkapping Granada Plus wordt gemaakt met hoogwaardig Europees aluminium en gekwalificeerde coating. Je krijgt 10 jaar garantie.

Meer weten?
Laat je adviseren door een Sunmaster-specialist in jouw buurt