Foto: renson-outdoor-living-1

Outdoor living in het najaar, een heerlijk idee!

‘Outdoor living’ hoeft niet alleen voor de zomer weggelegd te zijn, ook in het najaar en zelfs in de winter kan het perfect!

Koken, vrienden ontvangen, een yoga-sessie terwijl je geniet van de heerlijk frisse buitenlucht, onder een terrasoverkapping is het allemaal mogelijk. Laat bar herfstweer, regen of zelfs sneeuw je niet afschrikken, want dankzij de veelzijdigheid van je pergola en de vele opties, kun je ook nog heel het najaar ‘buiten leven’. Enkele ideeën ter inspiratie:

Een buitenkeuken onder je terrasoverkapping

Ben je een echte foodie? Of wil je graag de volgende ‘Grillmaster’ worden? Je terrasoverkapping tover je zonder probleem om tot een echte outdoor keuken. Met een grillstation of mobiel kookeiland, een bar en een tuinset kom je al ver. Laat je kookkunsten de vrije loop en laat iedereen meegenieten van de heerlijke geuren van het geroosterde vlees. Zelfs voor je winterbarbecue kan je buiten aan de slag, droog en beschut onder je terrasoverkapping.

Vrienden en familie ontvangen in stijl

Met een loungeset onder je terrasoverkapping heb je alles in handen om je vrienden of familieleden in stijl te ontvangen. Tover een glimlach op hun gezicht met een fantastisch diner. Maar als je écht wil scoren, demonstreer heb dan even de mogelijkheden van je terrasoverkapping. Bedien de terrasoverkapping vanaf je smartphone. Sluit of open de lamellen en steek de LED sfeerverlichting, verwarmings- en audiomodules aan voor extra sfeer en gezelligheid. Wedden dat je nog wekenlang ‘talk of the town’ blijft? *

Een kop thee in open lucht …

… en ook weer niet: laat die 4 muren niet langer op je afkomen, gun jezelf wat ontspannende ‘me-time’ én een frisse neus. Een heerlijke kopje hete thee onder je terrasoverkapping lokt zelfs de hardnekkigste koukleum in het najaar naar buiten.

* Renson is niet verantwoordelijk voor de acties van jaloerse buren.

Een extra vakantie in eigen tuin

Laat die vakantieblues je maar echt niet los? Zou je nog wat extra vakantie kunnen gebruiken dit najaar? Wij hebben goed nieuws: daarvoor hoef je echt niet het vliegtuig te nemen. Dankzij je terrasoverkapping kan je op vakantie in je eigen tuin. Heerlijk relaxen en wegmijmeren of een goed boek lezen, het kan zelfs bij minder stabiele weersomstandigheden onder een overkapping in je eigen tuin. Je laat net zoveel zon binnen als je zelf wil en als er een bui voorbij komt, dan sluit je gewoon de lamellen en screens.

Een yoga-sessie? Zoveel ontspannender buiten

Eigenlijk is yoga onlosmakelijk verbonden met buiten leven. Door in open lucht aan yoga te doen, ben je nog meer verbonden met je omgeving. Het is heerlijk om in harmonie te zijn met de jou omringende natuur. Alleen: het weer leent zich daar niet altijd toe… Met een Renson terrasoverkapping is dit probleem spontaan verholpen. Zon, wind of regen, dankzij je pergola heb je niets in de weg ook bij minder mooi weer om jouw yogamat uit te rollen.

Een Renson terrasoverkapping geeft je leven een vleugje magie. Je geniet van de heerlijk frisse buitenlucht zonder in te boeten aan comfort en zonder onderhevig te zijn aan de vaak wisselende weersomstandigheden. Met een Renson pergola breng je de luxe van binnen naar buiten.

Meer informatie: www.renson-outdoor.be

Meer van Renson
Reacties