Natuursteenstrips

Natuursteenstrips van Nibo Stone zijn simpel te plaatsen, bv onder de overkapping. Het eindresultaat oogt als een massief opgemetselde natuurstenen muur.

Trendy en innovatief

Natuursteenstrips worden met grote regelmaat toegepast in trendy horecagelegenheden en exclusieve winkels. Meer en meer zien architecten ook de schoonheid van deze panelen als toepassing voor gevel- en wandbekleding. De innovatieve natuursteen panelen bestaan uit reepjes of brokjes natuursteen in diverse maten die in een natuurlijk patroon aan elkaar zijn gelijmd.

Elk paneel heeft een onregelmatige, trapsgewijze vorm waardoor er geen zichtbare voegen tussen de verschillende panelen ontstaan. Het eindresultaat oogt als een massieve opgemetselde natuurstenen muur. Voor hoeken zijn hoekstukken verkrijgbaar zodat ook de hoeken vloeiend doorlopen en eenvoudig te verwerken zijn.

Het plaatsen van de muurstrips gaat snel en gemakkelijk. Of het nu een binnen- of buitenmuur betreft, een vlakke muur is voldoende om de speciale panelen tegen de muur te verlijmen. Het plaatsen gaat tot 10 keer sneller in vergelijking met traditionele muurbekleding in natuursteen. De panelen zijn bestand tegen extreme temperatuurverschillen.

De panelen zijn ook verkrijgbaar in het exclusieve Wave Living waarbij de panelen zijn verrijkt met een laklaag waarin edelmetalen of kleurstoffen zijn verwerkt.

Bezoek de inspiratiecenters van Nibo Stone in Venlo en Vianen voor nog meer voorbeelden. 

Bekijk de bladerimpressie van het inspirerende lifestyle magazine van Nibo Stone en vraag deze gratis aan op www.nibostone.nl