Levante Exclusive Terrasoverkapping

Levante Exclusive terrasoverkapping: stoer, modern en exclusief Een stoere en moderne terrasoverkapping. Met vlak design en geïntegreerde waterafvoer. 

Stoer, modern en exclusief

Terrasoverkapping Levante Exclusive
De Levante Exclusive is een overkapping met een stoer en modern uiterlijk. De terrasoverkapping heeft vele opties, een vlak design en een geïntegreerde waterafvoer. Dankzij het unieke design heeft de Levante Exclusive geen afschot. De overkapping is gemaakt van het beste aluminium en voorzien van 8 mm veiligheidsglas op het dak. De Levante Exclusive is eenvoudig uit te bouwen tot wintertuin.

Maatvoeringen
De Levante Exclusive is verkrijgbaar in breedtes van 400 tot 700 cm en met een overkapping van 300 tot 500 cm. Uniek: de maximale afmeting kan worden bereikt met slechts 2 staanders. Doorbouwen naar grotere breedtes is natuurlijk ook mogelijk. De stalen funderingsankers met grondplaat zorgen voor een stevige montage. Dankzij de extra sterke profielen heeft deze terrasoverkapping een hoge daklast-constructie. Je krijgt 10 jaar garantie. De terrasoverkapping Levante Exclusive is verkrijgbaar in drie standaard structuurlakken. Optioneel kan je kiezen uit vele structuurlak RAL-kleuren.

Meer weten?
Laat je adviseren door een Sunmaster-specialist in jouw buurt