array(1) { ["path"]=> string(14) "www.denkaat.nl" }
Partner

Den Kaat

Bedrijfsoverzicht Den Kaat

Het grote genieten...

Het grote genieten kan beginnen! Den Kaat levert hoogwaardige en perfect afgewerkte carports, terrasoverkappingen en andere overkappingen. Nu ook binnen handbereik voor jou met het eenvoudige Multi-Link® zelfbouw-systeem: een ijzersterk staaltje van perfectie en gemak. Bij weinig zon kun je behaaglijk buiten zitten en je hebt altijd droge tuinmeubelen. Met het Multi-Link® systeem plaats je met twee personen in één dag je overkapping. (het maken van de fundering en poeren niet meegerekend). De praktijk wijst uit dat vele andere zelfbouwsystemen je doorzettingsvermogen stevig op de proef stellen en alleen geschikt zijn voor de betere doe-het-zelver. Het Multi-Link® systeem is echter door iedereen probleemloos te monteren.

 

Polycarbonaat: sterker dan glas!

De meerwandige polycarbonaatplaten worden aan extreme weersomstandigheden blootgesteld: storm, hagel, wind, sneeuw en ijsvorming. Zelfs onder deze omstandigheden zijn de platen praktisch onbreekbaar. Extreme temperatuurschommelingen door bijvoorbeeld zonnestraling in de winter leiden niet tot breuk of kromtrekken van de platen. In door TNO uitgevoerde hagelsimulatietesten met kunststof "hagelstenen" (30mm) werd geen noemenswaardige schade vastgesteld. De maximale snelheid van echte hagelstenen van 20mm is 21mtr/sec. Het broze acrylaat en glas breken door deze hagelstenen terwijl polycarbonaat nauwelijks vervormt. Glasscherven of directe lekkage behoren tot het verleden. Door het lage gewicht en de grote slagvastheid is de montage gemakkelijker dan die van glas.

 

Schoon houden?
Geen probleem! Spoel eerst het losse vuil met voldoende water van de platen. Reinig de platen met een oplossing van milde zeep (autowas) en een zachte doek of spons. Den Kaat adviseert een autowasborstel op een slang. Gebruik van harde borstel, hogedrukspuit, scherpe voorwerpen of oplosmiddelen wordt afgeraden.

Bouwregelgeving en Belastingdienst

Als je gaat bouwen of verbouwen krijg je te maken met bouwregelgeving. Deze regels zijn grotendeels gebaseerd op de Woningwet. Dit geldt ook voor het plaatsen of vervangen van een carport en ook voor een terrasoverkapping. Voor het plaatsen van een carport zijn weer andere regels van toepassing dan voor een terrasoverkapping. Je kunt zelf bekijken aan welke regels je je dient te houden op de volgende website:

www.vrom.nl/bouwvergunningen_online

 

Tip
Ook de Belastingdienst vind dat een carport of een terrasoverkapping aan je woning en mag daarom als investering worden gezien. Hierdoor mag je je overkapping fiscaal aftrekbaar maken middels je hypothecair krediet.

 

 

 

 

 

 

Het plaatsen van de Multi-link overkapping

De fundering Het plaatsen van de ligger
Het eerste paneel wordt
gemonteerd op de ligger
en de muuraansluiting
Het tweede paneel wordt
'gelinked' en met enkele
schroeven bevestigd
Een paar minuten later Nog even en je kunt
genieten van je overkapping 

Productomschrijving

Alle voordelen van een Multi-Link terrasoverkapping op een rijtje:
• Aluminium perfectie en gemak
• Oersterk en veilig
• Onderhoudsvriendelijk
• Op maat gemaakt
• Ook als bouwpakket leverbaar
• Leverbaar in 200 RAL-kleuren
• Zeer prijsvriendelijk
• Polycarbonaat 16mm
• Nastelbaar  (i.v.m. verzakkingen)
• Ook in zonwerende uitvoering
• RVS bevestigingsmateriaal

 

Doe-het-zelf-pakket
Alle overkappingen worden op maat gemaakt en zijn daardoor ook voor de doe-het-zelver te monteren. Enkele aandachtspunten worden tijdens het inmeetgesprek met je doorgenomen zoals;
-positie en montage mogelijkheden van het muurprofiel (de basis van een Multi-Link® overkapping)
-het benodigd aantal staanders; waar, met of zonder stelvoet?
-de benodigde hellingshoek en de aansluiting van de hemelwaterafvoer.

Indien je kiest voor eigen montage dan wordt bij aflevering een zeer uitgebreide handleiding meegeleverd.

MAXIMAAL RESULTAAT MET MINIMALE INSPANNING!

 

Impressie

 
 
 

Eigenschappen

Multi-Link®: een ijzersterk staaltje van perfectie en gemak
De op maat geleverde Multi-Link® panelen zijn zeer eenvoudig aan elkaar te koppelen. Je bevestigt ze met slechts enkele schroeven op een degelijke aluminium onderbouw die uiteraard ook gemakkelijk te plaatsen is. Door de grote stijfheid van de panelen ontstaat een ijzersterke overkapping waar je eindeloos plezier van hebt.

 

Oersterk, veilig en isolerend
De lichtgewicht Multi-Link®  panelen bestaan uit de meerwandige, lichtdoorlatende polycarbonaat-beglazing die aan vier zijden is voorzien van aluminium profielen. Polycarbonaat is bijzonder slagvast, het is praktisch onbreekbaar, zelfdovend en dus veilig. De polycarbonaat beglazing is 16 mm dik en heeft een 3 of 5 wandige tunnel-structuur en is leverbaar in de kleuren transparant, opaalwit, opaalwit-zonwerend en brons.

 

Gemakkelijk in onderhoud
Het oppervlak van de panelen is glad. Daardoor hecht vuil zich moeilijk en is reinigen zeer eenvoudig. De profielen in de constructie zijn van aluminium, waarmee is gekozen voor duurzaam en onderhoudsarm materiaal. De aluminium profielen zijn verkrijgbaar in de standaard kleur wit en tegen een kleine meerprijs in ongeveer 200 RAL kleuren.

 

10 jaar garantie
Op de aluminium profielen ontvang je een garantie van maar liefst 10 jaar. Daarnaast krijg je op de polycarbonaat beglazing een 10 jarige beperkte fabrieksgarantie tegen breuk en lichtdoorlatendheid.

 

De Multi-Link® overkapping: ideaal in tal van situaties
Het installeren van je Multi-Link® overkapping is een plezier op zich. Je zult trots zijn op het resultaat dat je boekt. Na maximaal één dag werk heb je jarenlang plezier van een perfecte terrasoverkapping: je vergroot je leefruimte want je creëert meer plaats voor zit-, eet- of speelplezier. Je houdt bovendien de regen buiten de deur. De overkapping vermindert de lichtinval in je woning nauwelijks. Met je nieuwe carport blijft je auto aangenaam koel in de zomer en ijs- en sneeuwvrij in de winter. Ongetwijfeld is je overkapping in vele situaties een uitkomst.

 

Afmetingen
De lengte langs de gevel is onbeperkt en de diepte is maximaal 4,08 meter. Voor een carport is 3 meter een ideale maat. Je kunt dan nog onder de kap uitstappen wat prettig is bij onaangenaam weer. Aan de hoogte, lengte en vorm van je overkapping zijn weinig beperkingen. Het Multi-Link® systeem is opgebouwd uit modules, waardoor het in elke gewenste lengte leverbaar is. Je hebt de mogelijkheid om je overkapping later uit te breiden. Nagenoeg elke muur is geschikt voor dit unieke systeem. Je bestelt en ontvangt de overkapping op maat in de standaard kleuren die je wenst.

 

Meer lezen over
'Het grote genieten...'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.