Heatstrip ***** Design Terrasverwarming

Heatstrip het merk met terrasverwarmers die geen licht uitstralen en toch uw overdekte terras verwarmen. Met 5 modellen voor buiten en 1 model voor binnen

De Heatstrip is vernieuwd!

De Heatstrip van Grandhall is gerestyled. De heater heeft een strakker uiterlijk gekregen en werkt efficiënter. De nieuwe heaters zijn nu o.a. uitgerust met verstelbare steunen om makkelijker te kunnen bevestiging en zijn uitgevoerd in een aluminium behuizing. De Heatstrip is zowel voor indoor als voor outdoor geschikt. Het meest efficiënt zijn ze bij voorkeur in beschutte ruimtes om zoveel mogelijk warmteverlies te voorkomen.

Begint het 's avonds wat af te koelen en wilt u toch graag nog even buiten zitten? Met de heatstrip is dit mogelijk! Binnen 10 minuten is uw terras verwarmd en kunt u nog heerlijk buiten vertoeven.

De heaters zijn ultrafunctioneel en prachtig van design. Een subtiele manier om de veranda het hele jaar door te verwarmen. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kunnen de Heatstrips desgewenst bevestigd worden onder parasols, zonneschermen en tegen muren, maar de meest gebruikte plaats is in of aan het plafond van een overkapping/veranda. Binnen 10 minuten is de heater op volle temperatuur, zodat hij het terras kan verwarmen tot een aangename temperatuur. Door het uiterlijk (plat, smal en lang) kunnen de Heatstrips ook perfect gebruikt worden voor horeca, veranda's, balkons etc. Ze zijn zuinig in energiegebruik in tegenstelling tot een gasverwarming en geven geen licht af, zoals dat bij veel terrasverwarmers wel het geval is. De Heatstrip: bescheiden qua uiterlijk, maar groots in prestatie!

Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen waaronder:

  • Heatstrip Design
  • Heatstrip Elegance
  • Heatstrip Max
  • Intense
  • Heatstrip Indoor
  • Heatstrip Gas

Ga naar onze website voor meer informatie.