string(1) "p"

Geniet maximaal van het buitenleven met het comfort van binnen

Leef meer buiten dankzij een terrasoverkapping of pergola. Ontdek alle voordelen in dit artikel.

Maximaal genieten

Outdoor living is helemaal in, dit hebben we het voorbije jaar volop gemerkt. Met een duwtje van de pandemie in de rug, investeren steeds meer mensen in een outdoor living ruimte die hun tuin verrijkt. Ook het warmere weer zorgt ervoor dat we steeds meer willen genieten van het buitenleven. De voordelen van een pergola of een terrasoverkapping zijn dan ook niet te overzien. Je kan meer tijd buiten spenderen, ook 's avonds. Je hebt de nodige afkoeling tijdens hittegolven. En in de tijden dat we niet op reis kunnen, creëer je een vakantie gevoel in je eigen tuin.

Haal het comfort van binnen naar buiten met de twee nieuwe overkappingen van Brustor.

De B250 XL

De Brustor B250 XL is een spatwaterdichte, aluminium pergola met kantelbare lamellen. Deze terrasoverkapping is ongetwijfeld het hele jaar door jouw favoriete plekje, alleenstaand in de tuin of aangebouwd aan de woning op het terras.

Dankzij de kantelbare lamellen kies je zelf hoeveel zonlicht je binnenlaat.
De perfecte aansluiting van de lamellen op de goten zorgt ervoor dat het dak niet alleen spatwaterdicht is, maar dat ook de winddichtheid wordt gegarandeerd.
Indien je kiest voor de optionele geïntegreerde ZIP screens en terrasverwarming, dan is de overkapping volledig windvrij en blijft de aangename stralingswarmte van de terrasverwarming ook beter behouden.


B600 S Screen

Wil je de lamellen volledig openschuiven om ten volle van de buitenlucht te genieten? Dan is de B600 S Screen zeker iets voor jou. De B600 S Screen terrasoverkapping van Brustor zorgt voor de ultieme Outdoor Living beleving. De aluminium lamellen schuiven open tot op iedere gewenste positie. Veel zon, een streepje schaduw of beschermd worden tegen een kleine regenbui? Jij hebt de volledige controle.

De S-vormige lamellen komen compact samen, waardoor het dak voor maar liefst 87% geopend is. Zo zorgt het minimale pakket aan lamellen voor een maximale lichtinval.

Wil je je overkapping volledig windvrij maken? Kies dan voor geïntegreerde screens die mooi afgewerkt zijn in het frame zonder zichtbare schroeven.
Alle Brustor terrasoverkappingen zijn bedienbaar met een smartphone en tablet voor optimaal gebruiksgemak.

Dankzij de dubbele functie van het dak ( openschuiven en kantelen ) profiteer je steeds van optimale lichtinval in de woning, ook tijdens donkere winterdagen

Geniet van je pergola op elk moment van de dag.

Dankzij de vele opties en mogelijkheden om te personaliseren kan je volop genieten van je pergola op ieder moment van de dag.

Ledverlichting

Ledverlichting zorgt voor de perfecte sfeer wanneer de zon ondergaat. Brustor biedt een brede keuze aan duurzame verlichting voor jouw overkapping. Direct of indirect, up- en downlight of zelfs beiden. De sfeerverlichting zorgt ongetwijfeld voor net dat tikkeltje extra. Daarnaast kiest Brustor voor energiezuinige en duurzame ledverlichting waarbij er geen kabels zichtbaar zijn. De verlichting kan trouwens gedimd worden voor de perfecte stemming.

Terrasverwarming

Wordt het wat te fris? Dan kan je je verwarmen met de aangename stralingswarmte van de terrasverwarming. De stijlvolle terrasverwarming verspreidt een comfortabele warmte onder je terrasoverkapping of zonnescherm en is beschikbaar in een witte, zwarte of geanodiseerde uitvoering.

Geïntegreerde screens

Geïntegreerde screens hebben verschillende voordelen. Overdag houden ze het zonlicht buiten, ’s avonds houden ze de warmte binnen. Dankzij deze screens, die volledig naadloos in het frame worden ingebouwd, blijft je pergola windvrij én is je privacy gegarandeerd.

Wil jij deze zomer ook volop genieten van je tuin?