Floris Gennius

De exclusieve, complete en professionele terras-overkapping Floris Gennius biedt u de mogelijkheid om het hele jaar buiten te genieten met optimale bescherming tegen zon, regen en wind. Het ontwerp is uitgevoerd in een luxe en stijlvol Italiaans design. De overkapping kan worden voorzien van diverse accessoires, zoals geïntegreerde verlichting, verwarming en muziekelementen en geven u daardoor alle luxe en comfort die u zich kunt wensen!

 

Productomschrijving


Gennius, de exclusieve, complete en professionele Terras- Overkappingsystemen van Floris Zonwering, bieden u de mogelijkheid om het hele jaar buiten te genieten met optimale bescherming tegen zon, regen en wind!  Ontworpen conform een luxe en stijlvol Italiaans design, verkrijgbaar in Aluminium of Houten uitvoering. Ze bieden extra ruimte en een aangename oplossing voor de meest uiteenlopende buitenactiviteiten voor zowel de particuliere als zakelijke markt (verlenging seizoen). Alle uitvoeringen kunnen worden voorzien van diverse accessoires zoals geïntegreerde verlichting, verwarming en muziek en geven u daardoor alle luxe en comfort die u zich kunt wensen!

Leverbaar in aluminium en houten uitvoeringen in diverse maatvoeringen. Met de Floris Gennius zij- en voorafsluiting maakt u uw Floris Gennius Terras-Overkappingssysteem nog completer en comfortabeler. De Floris Gennius zij- en voorafsluiting is te realiseren met behulp van de Floris Pratika.
 

 

Garantie


De door Floris Obdam geleverde producten zijn met de grootst mogelijke zorg gemaakt of uitgekozen en door een Floris-dealer geïnstalleerd. Mocht desalniettemin een tekortkoming blijken, dan heeft u recht op kosteloos herstel daarvan onder de navolgende voorwaarden:

1. Voor de door Floris Obdam geleverde producten kunt u bij een tekortkoming aanspraak maken op het kosteloos ter beschikking stellen van vervangende onderdelen. Montage- en autokosten dan wel vervolgschade of andere schadevergoeding vallen in welke vorm dan ook niet onder de garantie.

2. De garantie geldt gedurende een periode van 5 jaren (voor markiezen 2 jaren), te rekenen vanaf de datum dat de producten door Floris Obdam aan de dealer zijn geleverd, met dien verstande dat vanaf het derde jaar na levering de garantie zich beperkt tot levering van vervangende onderdelen aan uw dealer tegen 50% van de op dat moment geldende verkoopprijs.

3. Voor kosteloos herstel komen tekortkomingen in aanmerking die aan Floris Obdam kunnen worden toegerekend. Dit is in beginsel het geval indien een tekortkoming bestaat uit het ontbreken van een toegezegde eigenschap of verband houdt met toepassing van ondeugdelijk materiaal en/of ondeugdelijke fabricage. Kleine afwijkingen bij maten en kleuren gelden niet als een tekortkoming.