Serre

's Winters het gevoel hebben dat je midden in je tuin zit terwijl je je warm binnen bevindt. Of 's zomers juist kunnen genieten van de bloeiende natuur? Dat is wat de serre van Verandalux voor jou kan betekenen. Een fijne kamer die tijdens elk jaargetijde licht en/of zon biedt. De 'ruimtewinst' zorgt voor een comfortabele plek waarin je uren kunt doorbrengen. Je ontvangt er vrienden, vindt er rust of gebruikt het als werkruimte. Wat je ook voor ogen hebt, de serre wordt werkelijk een extra stuk van je huis. Bovendien geeft de serre meerwaarde aan je woning.

Fabriek

Verandalux maakt een groot deel van de goot en dakconstructies in de fabriek, vervolgens wordt het geheel ter plaatse op de de contstructie getakeld.

Dezelfde procedure doen zij ook met een tradioneel plat dak en lichtstraat. Het voordeel hiervan is dat dit de arbeidstijd op de bouwplaats flink verkort. Het werkt bovendien veel efficiënter.

Lichtstraat

Voor een lichtstraat adviseert Verandalux met glas te werken. Vroeger werden lichtkoepels van kunststof gemaakt. Het nadeel hiervan is dat hier veel vuiligheid aan blijft zitten. Daarnaast zorgden deze voor geluidsoverlast bij hagel en regen. Bij een glazen lichtstraat hoor je nauwelijks iets.

Profielfoto van Verandalux
Verandalux
Oosterdorpsstraat 94, 3871 AG  Hoevelaken