Partner

Verandalux

Verandalux ontwerpt en bouwt ruimtes op maat. Hierbij zijn alle combinaties mogelijk.

Gestationeerd in het midden van het land, opereert het bedrijf voornamelijk in de Randstad. De klandizie is zeer gevarieerd, bestaande uit zowel ondernemers als particulieren. Ieder met een andere wens, welke wij allemaal in behandeling nemen. Dit stelt ons in de gelegenheid op verassende wijze een voorstel aan te dragen.

Verandalux biedt een geweldig aanbod voor verschillende (woon)ruimte- uitbreiding. Een serre en/of veranda van Verandalux is een uniek ontwerp en creëert uw ideale ruimte.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Verandalux

's Winters het gevoel hebben dat je midden in je tuin zit terwijl je je warm binnen bevindt. Of 's zomers juist kunnen genieten van de bloeiende natuur? Dat is wat de serre van Verandalux voor jou kan betekenen. Een fijne kamer die tijdens elk jaargetijde licht en/of zon biedt. De 'ruimtewinst' zorgt voor een comfortabele plek waarin je uren kunt doorbrengen. Je ontvangt er vrienden, vindt er rust of gebruikt het als werkruimte. Wat je ook voor ogen hebt, de serre wordt werkelijk een extra stuk van je huis. Bovendien geeft de serre meerwaarde aan je woning.

Fabriek

Verandalux maakt een groot deel van de goot en dakconstructies in de fabriek, vervolgens wordt het geheel ter plaatse op de de contstructie getakeld.

Dezelfde procedure doen zij ook met een tradioneel plat dak en lichtstraat. Het voordeel hiervan is dat dit de arbeidstijd op de bouwplaats flink verkort. Het werkt bovendien veel efficiënter.

Lichtstraat

Voor een lichtstraat adviseert Verandalux met glas te werken. Vroeger werden lichtkoepels van kunststof gemaakt. Het nadeel hiervan is dat hier veel vuiligheid aan blijft zitten. Daarnaast zorgden deze voor geluidsoverlast bij hagel en regen. Bij een glazen lichtstraat hoor je nauwelijks iets.

Meer lezen over
'Serre'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.