Natuursteen voor veranda

Natuursteen tegels voor een stijlvol terras of natuursteen strips voor een mooie wand onder de overkapping. Ontdek de mogelijkheden bij Nibo Stone.

Tweede huiskamer van de natuur

Vanaf het vroege voorjaar tot aan de late herfst kun je buiten genieten in je tweede huiskamer van de natuur. Het dak van de veranda biedt je bescherming tegen wind en regen, maar ook tegen fel zonlicht. Maak van je overkapping een intieme loungeruimte of plaats een handige buitenkeuken en combineer dit met een prachtige natuursteen vloer.

Veel van de natuursteen vloeren van Nibo Stone kunnen ook onder een overkapping gelegd worden. Vereiste is natuurlijk wel dat het materiaal vorstbestendig moet zijn. Door (zure) regen en zonlicht kunnen sommige gezoete natuursteensoorten zoals hardsteen vergrijzen, maar wanneer u het terras onder een overkapping legt, dan is de verkleuring nihil. Vaak wordt gekozen voor tegels in een donkere kleur. Natuursteen tegels met een strakke randafwerking geven de veranda een modern en strak uiterlijk, terwijl een verouderde afwerking de veranda juist een landelijke uitstraling geven.

Een wand van natuursteen strips geeft je veranda of serre een stoere uitstraling. De strips zijn snel en gemakkelijk te plaatsen. Nibo Stone heeft diverse kleuren in haar collectie voor steeds weer een ander effect. 

Ontdek de uitgebreide en unieke collectie natuursteen voor overkapping, veranda en serre in de showrooms van Nibo Stone in Venlo en Vianen. 

Win een BBQ
Wanneer je tussen 1-31 augustus de showroom van Nibo Stone in Vianen bezoekt, maak je kans op een large Auplex Kamado BBQ. Lees hier meer over de actie.