Partner

Four Seasons

Four Seasons Nederland is sinds 1991 de exclusieve importeur van Four Seasons solar products en tevens ook importeur van Ultraframe serredaken. Four Seasons® solar products LLC is s’werelds grootste serre producent en levert wereldwijd haar producten. Ultraframe is Europa’s grootste onafhankelijke producent van serredaken; een beursgenoteerde onderneming met een uniek concept. (ISO 9001 en ISO 9002 certificering)

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht fourseasons.nl

MC2 “wonderglas”

Four Seasons® ontwikkelde een unieke beglazing voor uw serre, geschikt voor elk klimaat, zowel voor barre winters als ook voor de verzengende tropische hitte.

Productomschrijving

Een Four Seasons® serre wordt standaard uitgevoerd met gehard veiligheidsglas, in een zelf reinigende en vuilafstotende “Stay-Clean” uitvoering en draagt bij aan het comfort dat u van een serre mag verwachten: in de zomer comfortabel koel en in de winter behaaglijk warm!

Four Seasons® ontwikkelde hiervoor speciaal de Conservaglass select™ beglazingen geschikt voor elk klimaat en met maar liefst 20 jaar garantie, welke ongekende meerwaarden geven aan uw huis of bedrijfspand. Omdat dit glas een eigen product is zijn wij in staat dit unieke glas te leveren in een Four Seasons® serre tegen een zeer scherpe prijs.

Impressie

Meer lezen over
'MC2 “wonderglas”'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.