Partner

Gardendreams International GmbH

Gardendreams International GmbH  is leverancier en groothandel voor aluminium veranda's , aluminium tuinkamers, aluminium schuttingen, aluminium carports , glasschuifwanden etc. Het assortiment  bestaat uit producten van  zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zij leveren zowel standaard producten als producten op maat. Door de producten betaalbaar te maken voor iedereen, kan een ieder zijn eigen droomtuin realiseren. En dat is precies waar Gardendreams naar streeft.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht gardendreams.nl

Complete Tuinkamer

De tuinkamer met het glasschuifwandsysteem is zowel aan de voorzijde, als aan de linker en rechterzijde, voorzien van het unieke glasschuifwandsysteem.

Complete Tuinkamer

De tuinkamer met het glasschuifwandsysteem is zowel aan de voorzijde, als aan de linker en rechterzijde, voorzien van het unieke glasschuifwandsysteem. De aluminium tuinkamers van Gardendreams kennen zowel een uitvoering met polycarbonaat dakbedekking, als ook een dakbedekking met veiligheidsglas.
Geniet op een voordelige en eenvoudige manier van extra woonruimte met veel lichtinval. Gardendreams biedt u tal van inspirerende opties. Vraag uw Gardendreamsdealer naar de mogelijkheden en eventuele opties.

COMPLETE TUINKAMER MET GLASSCHUIFWAND

-3 standaard kleuren:
 wit (RAL 9016, crèmewit (RAL 9001) of grijs antraciet structuurlak (RAL 7016)

-Polycarbonaat dakbedekking of veiligheidsglas 8 mm

-Grootprofiel vlak

-Twee glazen spies

-Paalprofielen

-RVS handgrepen

Bovenrail

-Onderrail geanodiseerd

-Glasschuifwandsysteem 8 mm voor 3 zijden

-Statische berekening

 

Vooor het dichtbijzijnde dealer klik hier

Meer lezen over
'Complete Tuinkamer'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.