Jouw wekelijkse interieur-update
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 MAAK VAN JE HUIS JOUW DROOMHUIS! Bekijk de webversie.
 
 
 
Tips voor je voortuin
 
Van je voortuin kun je zeker ook wat leuks maken. Wij geven je graag tips voor het inrichten van jouw voortuin. Ontdek 5 toffe voorbeelden. Verder vind je in deze nieuwsbrief nog meer tuin- en wooninspiratie!
 
 
Blog
 
Ontdek het snel
 
5x de leukste voortuin
 
Guido: “Veruit de meeste aandacht gaat normaal gesproken uit naar de achtertuin, maar ook je voortuin verdient aandacht. Vaak is dit echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe pak je dit aan? Allereerst wil je natuurlijk inspiratie opdoen. Daarom laten wij je hier de 5 leukste voortuinen zien!”
 
Ontdek het snel
 
 
 
 
Zo wordt het wel een heel gezellige avond
 
Buitenhaard met grillplaat
 
Deze prachtige buitenhaard op pellets brand op houtpellets. Met 4,5 kg pellets heb je 4 uren warmte en gezelligheid in je tuin of op je terras. Je hebt niet alleen een gezellige vlam maar ook een grillplaat.
Zo wordt het wel een heel gezellige avond
 
 
Bestel nu want op=op
 
Bloembollen planten
 
Het najaar is het beste moment om bloembollen te planten. Met tulpen, narcissen, blauwe druifjes, krokussen en hyacinten kun je prachtige combinaties maken. Maar er zijn nog veel meer mooie soorten.
Bestel nu want op=op
 
 
Dat kan!
 
Genieten van een gashaard zonder aardgas
 
Heb je geen vaste gasaansluiting of wil je niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wil je toch een nieuwe gashaard in je woning?
Dat kan!
 
 
 
 
Thuis Getest
 
 
Check de review
 
GARDENA Tuinruimer review
 
Tester: Arold
 
GARDENA Tuinruimer voor herfstbladeren, gemaaid gras en verticuteerresten.
 
Check de review
 
 
 
 
 
Meer zien?
 
Kachel zelf samenstellen
 
Stel de kachel samen naar jouw wens en bekijk het vuur vanuit meerdere hoeken. Je bepaalt zelf of je het vuur van rechts, links of van alle richtingen zichtbaar wilt hebben! De haard heeft een robuuste en klassieke uitstraling met een gietijzeren of glazen deur.
Meer zien?
 
 
Ontdek er meer over
 
Nieuwe gashaarden voor designliefhebbers
 
Waarom van slechts één kant van je gashaard genieten, als het van beide kanten kan? Door de grotere glasmaten van de nieuwe prestige gashaarden GP110/59T en GP110/79T kun je van beide zijdes maximaal genieten van het vuur.
Ontdek er meer over
 
 
Bekijk deze prachtige Tieleman Keuken
 
Binnen kijken in Domburgse keuken
 
“De eigenaren hadden zelf al een helder idee over hoe ze het wilden hebben”, vertelt Nico Paasse van Tieleman Keukens. “In onze showroom hebben we alle materialen vervolgens uitgekozen en de keuken voor hen samengesteld.
Bekijk deze prachtige Tieleman Keuken
 
 
 
 
Best Bekeken
 
 
Trendkleur 2022
1. Ginger Gold
 
Trendkleur 2022
 
 
Niet giftig voor kat of hond
2. 6 soorten kamerplanten
 
Niet giftig voor kat of hond
 
 
Let op
3. Borrelt de afvoer?
 
Let op
 
 
 
 
 
Een veiliger toilet ga je niet vinden
 
Miva toilet Bano
 
In samenwerking met specialisten als artsen, verpleegkundigen, ergotherapeuten en mensen met een beperking heeft Bano een zeer speciaal miva toilet geintroduceerd. We noemen het een sta-op toilet.
Een veiliger toilet ga je niet vinden
 
 
Bekijk meer hiervan
 
Uitbreiding in ronde spiegels Thebalux
 
De nieuwe luxe ronde Spiegel Marino is toegevoegd aan het Thebalux spiegelprogramma. De ronde Spiegel Marino is rondom uitgevoerd met een wit kader of een zwart kader.
Bekijk meer hiervan
 
 
Exclusief verkrijgbaar in Flagshipstore Leiderdorp
 
Exclusief slaapcomfort
 
Hästens werkt samen met de wereldberoemde meesterontwerper Ferris Rafauli om een exclusieve samenwerking te lanceren – Grand Vividus. Het resultaat is een continentaal bed dat een tijdloos en klassiek design combineert met de unieke stijl van Rafauli.
Exclusief verkrijgbaar in Flagshipstore Leiderdorp
 
 
 
 
 
 
PinterestFacebookInstagramTwitter
 
Contact/Adverteren/Privacy
 
WONEN.nl
 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je afmelden als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.